Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ministarstvo se hvali: Zombiji ne mogu glasovati još od 2014.

None Foto:

Iz Ministarstva su objavili kako je objavu da mrtvi više neće moći glasovati netko slučajno stavio na portal i da je ona stara pet godina. Oni bez pulsa u Hrvatskoj ne mogu glasovati još tamo od 2014. godine!

Bez obzira koliko vam neki od 11 predsjedničkih kandidata prirastao srcu, ako vam to srce ne kuca - nema glasovanja!

Da mrtvi više neće moći glasovati osvanulo je jučer na službenoj stranici Ministarstva uprave Republike Hrvatske na kojem je bio Registar birača i upute građanima kako da provjere jesu li upisani u njega.

IZBORNO ČUDO Šok iz Ministarstva uprave: Mrtvi više neće moći glasovati

No ta je obavijest zapravo stara, iz Ministarstva su objavili kako ju je netko greškom objavio na portalu te da je iz 2014. 

- Ispričavamo se zbog nastalog nesporazuma oko telefonskog upita koji je bio vezan za upute biračima, a na koji je zaposlenica rekla kako se uputa nalazi na mrežnim stranicama - rekli su iz Ministarstva i dodali da je zaposlenica mislila na aktualne upute za Predsjedničke izbore 22. prosinca.

Osim pulsa, birači moraju imati važeću osobnu, a u dijaspori se za svake izbore moraju aktivno registirati, objasnili su na portalu Ministarstva uprave. 

Ako dišeš, glasuj!

ANKETA ZA PREDSJEDNIČKE IZBORE

 

Tema: Hrvatska

Komentari (38)
  • Veći problem od mrtvih su fiktivni birači.

    6. 12. 2019,   09:14
  • po ovoj anketi kolinda ima 31% posto glasova, kako se parizeri znaju prikrast i samo stisnut na kolindu i onda pobjeć u mišju rupu i čekat svoj uhljebnički posao nakon izbora. žalost

    6. 12. 2019,   08:27
  • nemogu al glasaju...prema tome izbori su do sad bili nelegalni

    6. 12. 2019,   08:17