Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ministrica brani supruga: Niko je imao vrlo uspješnu karijeru

None Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Niko Dalić ušao je u Upravu naftne kompanije nedugo nakon što je njegova supruga Martina postala ministrica financija. Ona, pak, tvrdi da nema sukoba interesa

Iako joj je suprug novi član Uprave Ine, ministrica financija Martina Dalić ne smatra da je u sukobu interesa.

- Zbog čega to mislite - protupitanjem je uzvratila nova ministrica na novinarske upite. Podsjetila je da je Ina većinski u privatnom vlasništvu.

- O članovima Uprave odlučuju organi upravljanja u Ini. Niko Dalić jest moj suprug i do sada je imao vrlo uspješnu poslovnu karijeru. Nadam se da će tako biti i ubuduće te da mu moj položaj neće biti prepreka - rekla je.

Komentari (29)
  • Nemoj mi molim te o poslovnoj uspješnosti kad si osobno pokazala kao si sposobna namaknut 750 000 preko naših leđa, sa takvim poslovanjem svaki državljanin hrvatske može biti ministar financija ako zna ispuniti formulare za kredit! Nema toga Boga koji će spasiti hdz od gubitka izbora i direktnog odlaska u zatvor a tvoje trenutno zaposlenje će biti mrlja na tvojoj karijeri zbog koje ćeš patit do kraja života jer se i u Europi i šire dobro zna da hdz-u e priostupaju ljudi čistih namjera nego samo lopine i muljatori pod maskom domoljublja! Jadno je t vaše domoljublje kada će vas se ubrzo suditi za izdaju države i naroda i krađu od cca 60 miljardi eura i treba vam sudit svim aktivnim i penzioniranim hdz-ovcima od postanka hrvatske jer da ste bilošto stvarali i pošteno radili sa tih 60 i više miljardi niti bi bilo duga a gospodarstvo bi nam se razvilo do te mjere da bib nam Švicarska zavidjela ali vi ste odlučili izdati i pokrasti vlastiti narod i uopće ne sumnjam di i ovih 750 000 neće nestati pod sumnjivim okolnostima jer od svih silnig miljona koje je Šuker unazad samo zanjih godinu dana dignuo ne samo da se ništa ne vidi da je napravljeno nego niti smo izašli iz krize niti smo se pomakli s mjesta a da ne pričamo da krize u hrvatskoj nije niti bilo nego je umjetno stvorena kako bi pod okriljem krize hdz još više krao i pravdao se krizom! Di bi nas uopče kriza zahvatila trebali bi imati i gospodarstvo i ekonomiju a mi to oboje nismo imali jer je hdz to uništio i davno prije krize tako da kriza nije imala šta za zahvatit nego je banda pametna samo pojčala izvoz crnih torbi i počela vikat kriza, kriza, ajde narode plačaj treba nam za krizni porez! U ovu ministricu uopće ne polažem nikakve nade jer niti od nje ništa čim je član hdz-a i čim joj ona siva pošast komandira!!! "Zbogom pameti" neka vam bude novi moto tamo u središnjivci stranke!

    8. 2. 2011,   20:36
  • Slučajno je njegova "sposobnost" tek sad izašla na vidjelo....... Koliko ste sposobni toliko je Hrvatska i dužna.

    8. 2. 2011,   21:05
  • do sada za njih se nije znalo!kažu u bivšoj jugi bio si član partje imao si sve a sada biti član Hdz i postaneš tajklun jedini je razlika što u onoj državi radnik bolje živio a direktori plaču 1 naprama 7 od radnika a sada 1 naprama 100

    8. 2. 2011,   21:22