Obavijesti

News

Komentari 263

Ministrica naletjela na curicu: 'Plakala je dok je davala iskaz'

Ministrica naletjela na curicu: 'Plakala je dok je davala iskaz'
1

Kako javlja policija, auto je oko 10 sati naletio na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Potvrđeno je da je auto vozila ministrica Gabrijela Žalac. Dijete je teško ozlijeđeno

VIDEO

U naletu automobila u subotu ujutro u Vinkovcima teško je ozlijeđena djevojčica. Kako nam je potvrđeno, autom je upravljala ministrica Gabrijela Žalac. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

Kako javlja PU vukovarsko-srijemska, automobil je oko 10 sati u Ulici Ćirila i Metoda naletio na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. 

Djevojčica ima prijelom noge: Morat će u Osijek na operaciju

Dijete su prevezli u vinkovačku bolnicu, a očevid je u tijeku. Kako nam je potvrdio dr. Goran Lasić iz vinkovačke bolnice, djevojčica je zadobila teže ozljede, a radi se o prijelomu desne potkoljenice, odnosno lomu lisne i goljenične kosti. Dodaje kako će liječenje nastaviti u osječkoj bolnici gdje će curica morati na operaciju.

'Ušla je uplakana u policijski kombi i plakala dok je davala iskaz'

- Prolazio sam ulicom i vidio ministricu okruženu policijom, tamo je bio i njen suprug. Kako sam saznao, udarila je djevojčicu koja je tamo prelazila cestu. Ušla je uplakana u policijski kombi, i unutra je plakala dok je davala iskaz - govori nam čitatelj. 

'Gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete'

Oglasili su se i iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

- Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete. Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete - priopćeno je iz Ministarstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa