Obavijesti

News

Komentari 26

Mirjani (66) je pozlilo u vodi: Bila sam mrtva puna dva dana

Mirjani (66) je pozlilo u vodi: Bila sam mrtva puna dva dana
3

Mirjana Nemeš (66) iz Bibinja s unukom je išla plivati. Pozlilo joj je. Izvukli su je iz mora bez svijesti. Na životu su je održavali aparati. Probudila se u zadarskoj bolnici

VIDEO

Otvorila sam oči. Vidjela sam svoju pokojnu majku i pored nje supruga Boru kako stoje kraj kreveta, rekla je Mirjana Nemeš (66) iz Bibinja.

Probudivši se u zadarskoj bolnici, u početku nije mogla govoriti. Muž ju je uhvatio za ruku i tad se polako počela prisjećati da se umalo utopila i umrla.

- Vjerojatno sam bila jako blizu smrti jer mi je majka mrtva već 22 godine i nikad je nisam niti sanjala, ni nju ni bilo koga drugog od pokojnika, a kamoli da mi se priviđala - kazala je Mirjana.

Prošlog petka otišla je na kupanje s unukom Anom (17), nevjestom Nicole (28), sinom Stjepanom (35) i Emilijom starom 16 mjeseci. More je bilo valovito, pa su baka i unuka odlučile “guštati na valovima” i malo otplivati. Udaljile su se od obale. Plivajući natrag, ženi je pozlilo i izgubila je svijest. Probudila se u nedjelju nakon što su je puna dva dana na životu održavali aparati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imala je nisku razinu kisika i bila je na aparatima za disanje i za održavanje pluća. U slučajevima utapanja riječ je o minutama jer mozak ne može biti dugo bez kisika, pa se utopljenici često bude s oštećenjima mozga - kazao nam je dr. Edi Karuc.

Mirjana se ipak probudila bez ikakvih posljedica. Suprug Boro sa smiješkom je potvrdio da mu je supruga ista kao prije. 

Mirjana je zahvalila svima koji su je spasili. 

- Od srca najljepša hvala svima koji su me povratili među žive! Posebno moje Bibinjce u čije sam se mjesto zaljubila čim sam došla prvi put 1978. godine sa suprugom i ostala tu. Oni su moja velika familija! U bolnici su svi trčali oko mene - ja očima mig, a oni skok! Liječnici i medicinske sestre bile su za čistu peticu! Zbilja sam prezadovoljna i od srca mi je drago da mogu svima reći veliko hvala. Žao mi je jedino što sam svima zadala toliko straha - kazala nam je Mirjana Nemeš. Suprug s kojim je u braku 50 godina jako se prestrašio da će izgubiti svoju dragu ženicu. Liječnici su mu rekli da se pripremi na najgore.

- Kasnije mi je ispričao da mi je šaputao kako me neće više pustiti u more kad ozdravim, a da sam mu ja na to pokazala srednji prst! Ja se toga uopće ne sjećam. Kaže mi da je tada znao da "je to njegova žena" i da mi mozak nije oštećen - smije se Mirjana.



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda