Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Miroslav Škoro poručio: Žao mi je što se ovaj dan politizira

Komentari (94)
 • Ovdje moram citirati moju omiljenu komentatoricu, desne orijentacije: "Da je proslava onakva kakva bi morala biti u Kninu bi bili samo preživjeli branitelji, obitelji poginulih i nestalih i hrvatski narod. Ni jedan jedini političar, posebno oni koji rat vidjeli nisu." I to je to!

  5. 8. 2019,   14:46
 • Tako je Škoro. Nije se moglo gledat niti slušat te samopromicije dokazanih poslušnika krupnog kapitala. Sve su, samo domoljubi nisu.

  5. 8. 2019,   14:42
  • Sve je dobro rekao. Ipak, imamo razloga nasmijati se i na Škorino domoljublje.

   5. 8. 2019,   15:02
  • Bio čovijek u Americi. Jasno i glasno rekao da nije za ratovanje i da od njega kao takvog nebi bilo koristi. Pošteno. Nije samo puška alat kojim se voli domovina. Možemo na svakojake načine podizati domovinu i sudjelovati u gradnji iste.

   5. 8. 2019,   15:27
  • @Štef, u pravu si, dakako. Sa mnom je bio momak u postrojbi, koji je nakon prve akcije, otišao u zapovjedništvo i rekao da nije za to, da ne može kontrolirati strah. Dali su mu da bude vozač i tu je pokazao svoju vrijednost, ništa mu nije bilo teško, a kasnije je pokazao i hrabrost. Obožavali smo tog momka. Ipak, nije otišao u... Kanadu!

   5. 8. 2019,   15:41
  • Anarho. Kaj da ti velim. Te godine mi se rodilo dijete, žena nije imala posla. Otvorio sam firmu bez love, a velikim srcem. Nisam ni ja za ratovanje. Mene bi ponjele emocije. Nebi se baš znao čuvati. Zato sam bio ponosan kad sam redovito i pošteno mogao plačati poreze i ostale doprinose. Govorili su mi da sam lud. Reko, svaki mjesec uplatim sigurno za nekoliko strojnica. Osječao sam se dobro i u molitvama bio s dečkima na frontu.

   5. 8. 2019,   15:57
  • Nadam se da nisam ovdje prepoznat kao jedan od onih, "gdje si bio 91", jer sam svjetlosne godine daleko od tog mentalnog sklopa. Tebi, @štef svaka čast i samo budala bi ti išta zamjerila. Uostalom, da nije bilo takvih kao ti, mi na frontu ne bismo mogli ništa. Imali smo sjajnu logistiku i nitko nije bio gladan, bilo je svega u izobilju. Ustalom, trebalo je održavati normalan život u slobodnom dijelu zemlje te kakvo-takvo gospodarstvo. No, sorry, Škoru tu ne mogu svrstati. Do rata viša građevinska, kroz rat u Kanadi, po povratku 95-te članska iskaznica, pa dobio Croatiju Records, pa diplomatski kurs, pa imenovan konzulom, pa doktorirao na raspodjeli prihoda ZAMP-a, pa predlagao da se dužnici ZAMP-a prodaju agencijama za naplatu... itd. I sad nam se predstavlja kao domoljub? Epajebiga!

   5. 8. 2019,   16:13
  • Stjepane, nema toliko pluseva koliko ih ti želim dati za ovaj komentar : dobro, iskreno , pošteno, u tim vrijednostima leži ona prava , unutarnja snaga bez koje ne može biti obnove hrvatskog društva . Svako dobro tebi i tvojoj obitelji.

   5. 8. 2019,   16:23
  • Bavio sam se glazbom. Kad sam vidio koliko je to u neredu, odustao sam. Zamp je ok. Radi se o autorskom pravu. Danas se nemože živjeti od prodaje ploća. E sad. Dali bi tarife mogle bit skromnije? Sigurno bi. Ono kaj je iritantno je to da se po nekim radio stanicama vrte jedni te isti i ubiru tantijeme. Puno vremena provodim u autu. Više neznam kaj slušat. Uvijek jedno te isto. Kad me u sitne sate iznenadi neki dobar blues ili jazz, nemogu vjerovat sam sebi.

   5. 8. 2019,   16:31
  • Hahaha, Muddy Waters! Rajt ++++ :)))

   5. 8. 2019,   16:58
  • Na radiju se stvarno od nekih ne možeš braniti. Mislim ipak da prednjači Parni valjak. Fuj!

   5. 8. 2019,   16:58
  • Eh, što ćeš, zakon je zakon, izbrisali dobrog starog Muddy-a.

   5. 8. 2019,   17:04
  • Krupnog kapitala? Pa tko u Hrvatskoj ima krupni kapital? Hrvatske firme su tradicionalno siromasne i nedostaje im svjezeg kapitala. Tko ima taj "krupni kapital" u Hrvatskoj? Jeff Bezos. Bill Gates i Warren Buffet imaju vise love nego cijelo hrvatsko gospodarstvo zajedno. Nedostatak bilo kakvog kapitala, narocito krupnog, je jedan od gorucih hrvatskih gospodarskih problema.

   8. 8. 2019,   21:42
  • @arimmer, kad razmišljaš o krupnom kapitalu , pomisli na banke u stranom vlasništvu koje su pod zaštitom HNB , pa će ti biti jasniji "gorući problem".

   8. 8. 2019,   21:59
  • Banke, godišnje iz Hrvatske, iznose oko 11 mlrd kn na ime kamata na kredite, a gdje su još provizije na svaku od oko 2 milijuna transakcija godišnje te oko 200 različitih vrsta naknada. Naravno, pod zaštitom HNB-a koja je kao fol nezavisna institucija. Jest, nezavisna je od države, ali zato pogoduje stranim bankama (domaćih niti nema) za određenu nagradu... pa tako viceguverner ima višemilijunsku ušteđevinu i svoj avion. Novac od plaće ne možeš dobiti na ruke, nego samo preko tekućeg rč. kojeg moraš imati u banci. To je financijski sektor, a što je u drugima, možemo i o tome. @ari, nemoj mi dizati živac, pliz!

   8. 8. 2019,   22:48
  • @Anarhosindikalist, banke godisnje ne zaradjuju 11 mlrd kuna a kamoli da bi toliko iznosile van. Te brojke su cista glupost. Banke u Hrvatskoj su firme, kao i sve druge, moraju poslovati po knjigovodstvenim pravilima. Da iznose 11 mlrd kuna godisnje, ne bi im ostalo dovoljno kapitala za poslovanje. Strani vlasnici imaju pravo na dividendu od dionica i na povrat kredita koje su dale svojim hrvatskim filijalama. I to je otprilike sve. Kada se sve skupa zbroji, nije ni blizu 11 mlrd kuna godisnje. I nije mi jasno zasto bi stranim bankama u Hrvatskoj trebali "poslusnici"? Sto bi dobili time? Ako stvari stoje tako kao sto kazes, dovoljan im je HNB. Skoro, Milanovic i Kolinda im nisu narocito potrebni. Stvar je nelogicna. Radi se o amaterskoj teoriji zavjere kakve mozes cuti u svakom bircu.

   9. 8. 2019,   18:50
 • Škoro "u sridu", Kolinda "uništa".

  5. 8. 2019,   14:44
 • Kako se za milog Boga u Hrvatskoj ne bi sve politiziralo i sve bilo politika, kad Hrvatska spada u skupinu zemalja u kojima je politika najprije samo skup radnji ili aktivnosti kojima se pojedinacni, privatni financijsko-matrijalni interesi uzdizu na razinu zajednickih, javnih, nacionalnih i drzavnih???

  5. 8. 2019,   14:51
 • koja " zona sumraka! i onda se čudimo što mladost odlazi.

  5. 8. 2019,   14:48
 • Zasto se onda ti danas pojavljivas u medijima?

  5. 8. 2019,   15:43
 • Od svih ovih kvazi kandidata za mjesto predsjednika, zanimljivo je da je Skoro jedini koji govori ono sto narod zeli cuti. Al je velika razlika u onom sto narod zeli, a sto treba cuti.

  5. 8. 2019,   14:50
  • Narod već 25 godina svršava na bajke, a bajke očito želi čuti. Čim netko malo zagrebe po podzemlju i razgrne istinu proglašava ga se mrziteljem svega hrvatskog. Da kojim slučajem netko otkrije i identificira sve pokradeno, da locira svu imovinu političara, da otkrije transakcije love preko oaza za prljav novac, narod ga bi nabio na kolac. Jer tko je taj netko tko želi uništiti san kako smo važni, kako svijet bez nas ne može postojati, kako galopiramo prema samom vrhu. . . A ima nas sve manje i manje. Mnogi narodi i njihove vođe su kroz povijest bili na vrhu svijeta pa su nestali. Progutala ih je rupa samozadovoljnosti i nikome nisu nedostajali.

   5. 8. 2019,   17:24
  • Odlucujuce pitanje je koje mjere namjerava poduzeti kako bi odradio to sto obecava. A o tome - ni mukajet.

   8. 8. 2019,   21:47
 • Postovani Skjoro treba da znas da HDZ sa Kitarovic pokusava zadobiti desno krilo, a sa Plenkovicem promiskuitetno ili EU-pusacko krilo svoje stranke. To bi sacuvalo HDZ, i vuk sit i ovce na broju.

  5. 8. 2019,   14:52
 • Nadam se da ovaj put nećemo glasati po principu biram manje zlo jer nas je takvo glasanje dovelo tu gdje jesmo.

  5. 8. 2019,   15:25
 • Pitajte Škoru gdje je lova od humanitarnog koncerta za Osječku pedijatriju.Popasli on i doktor Berecki.Pedijatrija nije dobila ni jednu lipu.Toliko o novom takozvanom predsjedniku lopovu.

  5. 8. 2019,   16:07