Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bacio je bebu u ledeno jezero: 'Htio sam ženi olakšati život...'

None Foto: Screenshot/youtube

HOROR U AMERICI: Malena je bila u vodi između 5 i 7 minuta. Uspjeli su je oživjeti. Kada je otac došao u policijsku stanicu, nije uopće imao emocija. Policiji je rekao da je kćer stavio u jezero i gledao kako tone...

Jonathan Zicarelli (28) je u ponedjeljak ujutro došao u policijsku stanicu u Greenwoodu u Louisiani i rekao službenicima da je pokušao utopiti svoju šestomjesečnu kćer. 

Istražiteljima je rekao da je plan kovao cijeli dan ranije jer je bio pod stresom i samo htio olakšati život svojoj supruzi. 

Dva policajca otišla su na jezero gdje je Zicarelli ostavio kćer i pronašli ju kako pluta licem u hladnoj vodi. Šef postaje, Greg Hallgrimson rekao je kako je izgledala kao 'porculanska lutka', piše WIBW

Djevojčicu su uspjeli izvući iz jezera. Jedan od policajaca ju je uspio oživjeti. Maknuli su njezinu mokru odjeću, a Hallgrimson ju je umotao u svoju majicu. 

Licem u vodi je bila, procjenjuje policija, između pet i sedam minuta. U njezinim ustima je bila trava, u očima je imala blato i vodu u plućima. Doveli su ju u bolnicu i u dobrom je stanju. 

- Čudo je što je još uvijek živa! - rekli su u policiji. 

Njezin otac je optužen za napad. Prema riječima istražitelja, kad je došao u policijsku stanicu, nije uopće imao emocija. Policiji je rekao da je kćer stavio u jezero i gledao kako tone. 

Komentari (31)
  • Pa da ti srce pukne odmah kad nesto tako procitas.😢 Ja, nemam ni rjeci za ovo z v j e r! A bebici sve najbolje od srca❤

    20. 12. 2018,   12:44
  • Malenoj želim da je udomi neka obitelj koja će ju cijeniti. Možda je dobro da se tako desilo i da je živa nego da je živjela kod takvog monstruma koji bi ju vrlo vjerojatno kasnije i silovao. A ovog utapljati i oživljavati dok ne poludi. A onda stolica i injekcija.

    20. 12. 2018,   12:54
  • Po kratkom postupku!

    20. 12. 2018,   12:26