Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mislili ste da naši 'deru'? Evo koliko koštaju lignje u Grčkoj

None Foto:

Na grčkom otoku Mikonostu šest porcija lignji, šest piva, tri carske salate, vodu i sok od rajčice društvo je platilo nevjerojatnih 836 eura, što je oko 6200 kuna.

Ogorčeni Amerikanac Francisco Tajeda iz Brooklyna, inače američki vojnik, s društvom je došao na odmor na popularni grčki otok Mikonos u Egejskom moru.

Već prvi dan doživjeli su šok kada su odlučili ručati u restoranu DK Oyster koji se nalazi odmah uz plažu. Šest porcija lignji, šest piva, tri carske salate, vodu i sok od rajčice društvo je platilo nevjerojatnih 836 eura, što je oko 6200 kuna.

Ogorčeni Amerikanac fotografiju računa objavio je na stranici Tripadvisor. Jednu porciju lignji je, naime, platio 110 eura, a jednu bocu piva 30 eura, piše Daily Mail.

- Platiti na plaži 830 eura za lignje, 6 piva i 3 salate je teška prevara, a osoblje je neljubazno i odbija dati cjenik. Zaobiđite ovo mjesto, to je zamka, napisao je Tajeda koji je dao restoranu najgoru ocjenu na Tripadvisoru.

Inače, restoran smješten na jugu otoka u blizini plaže Platis Gialos, s ukupnom ocjenom od četiri zvjezdice na TripAdvisoru do sada nije imao toliko loše recenzije.  

Vlasnik restorana Dimitris Kalamaras navodno im je poručio da uz luksuzno okruženje idu i luksuzne cijene. 

Vlasnik Dimitris Kalamaras

Komentari (78)
  • Osoblje odbija dati cjenik? - Hvala, doviđenja.

    25. 5. 2019,   09:05
  • U grčkoj nikada nemojte jesti gdje su stolnjaci od tkanine ili plastike . Jedite u tavernama gdje su papirnati stolnjaci . Puno jeftinije . Isto tako jedite gdje i Grci jedu . Ne jesti carske salate nego Grćku salatu i pijte odlično vino u rifuzi iz bokala ako želite da je dobro i jeftino .

    25. 5. 2019,   09:07
  • Pa kako kod nas tako i u Grckoj, skupo je samo na elitinim mjestima kao Dubrovnik, Hvar, Mikonos...

    25. 5. 2019,   09:17