Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Misterij kod Rapca: Našli tijelo, bilo je na dnu mora 6 godina?!

None Foto: Pixsell/Nestali.hr

Policijski ronioci sa 50 m dubine kod Rapca su izvukli tijelo muškarca koje je prije par mjeseci zamijetio Čeh. Tek sad su se stvorili uvjeti da ga izvuku. Neslužbeno se doznaje da bi to mogao biti Poljak nestao 2013.

Policijski su ronioci u utorak oko podneva, prilikom pretrage podmorja kod mjesta Sveta Marina pokraj Rapca, izvukli na obalu mrtvo tijelo nepoznatog muškarca.

Kako doznajemo tijelo se nalazilo na dubini od 50 metara, a njega je zamijetio češki ronilac prije nekoliko mjeseci. Kada su se stvorili uvjeti, jer vidljivost na toj dubini bila je izrazito loša, policija je zaronila na to mjesto. 

Na tijelu i u podmorju blizu istog nalazila se ronilačka oprema, a kako se tada nije moglo utvrditi o kome je riječ, tijelo muškarca prevezli su na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja identiteta. 

Neslužbeno doznajemo da bi moglo se raditi o Adamu Beniaminu Wrobelu, poljskom roniocu koji je na tom području nestao još 2013. godine.

Komentari (104)
  • nevezano za temu: Zanima me jedan slučaj o kojem se ništa više ne piše. Sada vidim iz starijih postova da je prošlo već 2 godine od ubojstva čovjeka u Pisarovini. Pljačkaši su provalili u kuću i ubili čovjeka, što je s time?? ništa se više ne zna, počinitelji nikada pronađeni? da li ima kakvih tragova, sumnji? ništa? Da li bi se vi 24 sata mogli ponovo raspitati oko toga? hvala lijepa.

    14. 8. 2019,   11:20
  • .............kako to izgleda tijelo nakon 6 godina u moru.........

    14. 8. 2019,   11:16
  • Nisu bili uvjeti za izvući tijelo, kao da je na dnu Atlanskog oceana; sramota.

    14. 8. 2019,   11:38