Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Misterij na Mljetu: Slovenka je otišla šetati i nestala bez traga

None Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Žena je nestala u utorak popodne. Na terenu su brojni pripadnici HGSS-a, rendžeri NP Mljet, članovi DVD-a Montokuc, JVP Mljet, a u potragu su uključeni plovila i dronovi

Na području Nacionalnog parka Mljet u tijeku je velika potraga za nestalom turistkinjom iz Slovenije. Alma Novljan (63) iz Domžale zadnji je put viđena u utorak u poslijepodnevnim satima u autokampu 'Đenka' Lovište, a nestanak je prijavio njen suprug.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Žena je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom 'BIG BEN LONDON', bijele kratke hlače i smeđe sandale broj 39. Otišla je u šetnju sjeverozapadno od Malog jezera na Mljetu i više se nije vratila.

Foto: Nestali.hr

Na terenu su brojni pripadnici HGSS-a, rendžeri NP Mljet, članovi DVD-a Montokuc, JVP Mljet, a u potragu su uključeni plovila i dronovi. Ženu je tražio i helikopter HRZ-a.

- Na žalost, nemamo nikakvih rezultata, ali ne posustajemo. Na terenu je 12 pripadnika HGSS-a uz vatrogasce, rendžere NP Mljet, dva pasa i dron koji pretražuju i kopno i more. Ona je oko 13 sati šetala sa suprugom planinarskim stazama od kada joj se gubi trag na području Velikog i Malog jezera koje također pretražujemo - rekao je pročelnik dubrovačkog HGSS-a Marijo Begić za Dubrovački dnevnik

Dodao je kako Slovenka nema zdravstvenih problema.

Komentari (69)
  • Ona je oko 13 sati šetala sa suprugom planinarskim stazama od kada joj se gubi trag..?? e sad.. dal je šetala sama ili sa suprugom.. veelika razlika..

    27. 6. 2019,   12:24
  • Nije za šalu, ali prema opisu događaja trebalo bi pitati muža što joj se dogodilo.

    27. 6. 2019,   12:44
  • Isporučiti račun pod prijetnjom ovrhe.

    27. 6. 2019,   13:26