Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Misterij obezglavljenog tijela: Tapkaju u mraku godinu dana...

Komentari (16)
 • Cit.... policija smatra kako je zločin počinio netko tko je privremeno boravio u gradu. NE govori li ovo još jednom o OPASNOSTIMA ljudi koji prelaze granice bez evidencije, kontrole i bez ijednog indetifikacijskog dokumenta ??

  9. 3. 2019,   08:39
  • Pipi@ najprofitabilnija firma u jugi bila je tiskara novca na topčideru. Tri smjene su štancale pare i i svecem i praznikom da bi oborili do tada svjetski rekord u inflaciji. Sličan program oživljenja hrvatske ekonomije, štampanje novca zagovaraju i makro ekonomisti iz živog zidića na čelu sa Pernarom. Što se tiče zaposlenosti u jugi sve firme su bile pretrpane privilegiranim dangubama odnosno članovima KP kao i bližnjim rođacima odnosno uhljebima. Da su bili prijavljivani svi nezaposleni na zavod za zapošljavanje, nezaposlenih bi bilo bar 30 posto. Praktički cijele seoske obitelji su se vodilje u registru kao zaposleni a u stvari bio je samo jedan nositelj gospodarstva a u mnogim slučajevima nije niti jedan zbog velikih davanja državi.... Mirovine tih zemljoradnika su iznosile oko 50 DM sve dok nije sušena ta lažna patvorina od države i dolaska FT.... Ak je tebi bilo dobro nemam ništa protiv, samo znam da većini nije.... Da je socijalizam bio dobar nebi propao u cijelom svijetu osim u S. Koreji.....

   9. 3. 2019,   10:21
  • Ups komentar upućen na pogrešno mjesto....

   9. 3. 2019,   10:28
 • Vrlo je lako moguće da je to netko, tko je privremeno boravio u gradu. Značajno je i to da je odabrao žrtvu za koju nitko vjerojatno neće dugo pitati. Postoje ljudi, kojima je ludi patološki fetiš učiniti oduzimanje života odrubljivanjem glave, a i serijski ubojice, koji to čine iz bolesne strasti, te ou tzuju po svijetu i čine ovakova djela..A postoje i žrtve koje ne znaju da im se to sprema, kao i one koje takove egzekutore....naručuju. Uz naknadu..ili ne.. Čak i toga ima, da da.. Više nego bi se mnogi osudili pretpostaviti.

  9. 3. 2019,   10:00
 • Ja mislio da samo u RH i pod hdz-om postoje skupljači boca🙄

  9. 3. 2019,   07:12
 • Teško da je to počinio netko tko je privremeno boravio u gradu. Baš suprotno vjerojatno je riječ o netkome tko živi u blizini tog groblja, vjerojatno mlada osoba psihopata počinila ubojstvo radi dosade ili je riječ o mentalnom poremećaju.

  10. 3. 2019,   00:42
 • Puna ih je Njemacka,izgledaju jadno ali su puni love.

  9. 3. 2019,   07:35