Obavijesti

News

Komentari 12

Misterij smrti djevojčice: 'Nije istina da smo si otrovali kćer...'

Srbija: Ne vjerujem da Milice više nema, još jučer je trčala za loptom. Bila je naša mezimica. Sada su nam ostala šestorica sinova, a dvojica su završili u bolnici, kaže shrvani otac

VIDEO

Milica (9) umrla je u nedjelju, a njezina smrt je i dalje misterij. Djevojčici je iznenada pozlilo, a u bolnicu su primljena i njezina braća. Imali su visoku temperaturu i bolove u trbuhu. Dječacima je stanje stabilno. Neutješni roditelji kažu da se brinu za svoje sedmero djece najbolje što znaju i mogu. Kažu i da ne znaju što se dogodilo Milici. 

Naređena je obdukcija tijela curice. Sumnjalo se da su djeca nečim otrovana. No pokazalo se da kod dječaka to nije slučaj.

- Žena ne radi, ja se snalazim. Radim u polju, berem kukuruz, pecam ribu. Djeca nisu gladna. Svu djecu volimo i čuvamo ih najbolje što možemo u ovakvim uvjetima - rekao je otac Pavel Bogdan iz sela Kajtasovo kod Bele Crkve. 

- Ne vjerujem da Milice više nema, još jučer je trčala za loptom. Bila je naša mezimica. Sada su nam ostala šestorica sinova, a dvojica su završili u bolnici. Moja žena je van sebe. Optužuju nas da smo vlastiti djecu otrovali, a mi njih volimo više od svega i pazimo koliko možemo - kaže Pavel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Susjedi kažu da obitelj živi u teškim uvjetima, bez struje, septičke jame, s vodom iz bunara. Oni su skupili novac za pokop djevojčice. Tvrde da su roditelji dobri ljudi i da se lijepo brinu za svoju djecu. Isto tvrde i u centru za socijalnu skrb.

Kažu da obitelj često obilaze, da sva djeca idu u školu, da se druže s drugom djecom i da otac stalno ide u nadnicu. Kažu da obitelj dobiva socijalnu pomoć, pakete od Crvenog križa te da sva djeca u školi imaju obrok. No Blic piše kako su djeca, prema neslužbenim informacijama u bolnicu došla neuhranjena te da je zanemarena njihova higijena.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor