Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Misterij u Njemačkoj: Djevojku ubio šogor i bacio je u jezero?

None Foto: Pixsell/DPA/Njemačka policija 5

Tinejdžerica je nestala 18. veljače nakon vikenda koji je provela u kući svoje sestre. Policija je počela potragu idući dan. Uhitili su šogora nestale djevojčice. On im zasad ne želi ništa reći

Rebecca (15) iz Berlina je nestala prije tri tjedna. Tinejdžerica se 18. veljače nije pojavila u školi ujutro niti je nakon škole došla doma. Njezini su roditelji tada nazvali policiju. Narednog dana policija je počela potragu.

Search for Rebecca | Autor: Paul Zinken/DPA/PIXSELL Foto: Paul Zinken/DPA/PIXSELL

Krajem veljače policija je uhitila Floriana R. (27), supruga Rebeccine sestre Jessice. Pretražili su njihovu kuću. Policija sumnja da je Rebecca ubijena.

Foto: Njemačka policija

Florian za sada šuti. Policija je pretražila šumu i pretražuje jezero u Brandenburgu.

Search for Rebecca | Autor: Paul Zinken/DPA/PIXSELL Foto: Paul Zinken/DPA/PIXSELL

Nakon nestanka Rebecce, Florian se dva puta automobilom, točnije Renault Twingom, vozio između Berlina i Frankfurta na Odri u saveznoj pokrajini Brandenburg pa je policija potragu ograničila na područje njegove rute.

Policija je saznala da se Florian u 5.45 sati na dan nestanka tinejdžerice vratio kući sa zabave. Rebecca je vikend provela u kući svoje sestre i šogora, a u ponedjeljak u 7.15 sati majka ju je pokušala dobiti na mobitel no nije se javljala.

Search for Rebecca | Autor: Patrick Pleul/DPA/PIXSELL Foto: Patrick Pleul/DPA/PIXSELL

Zvala ju je i iza osam sati, a onda je razgovarala s Florijanom koji je majci rekao da je Rebecca otišla u školu, piše Bild. 

Komentari (25)
  • U cijelom svijetu monstrumi niču kao gljive poslije kiše! Treba uvesti smrtnu kaznu!

    12. 3. 2019,   22:19
  • Bože bolesnika na sv strane.

    13. 3. 2019,   08:32
  • Eh,Flobijan

    13. 3. 2019,   03:01