Obavijesti

News

Komentari 27

Misterij ubijene pjevačice: 'Još uvijek viđamo crnku na nasipu'

Misterij ubijene pjevačice: 'Još uvijek viđamo crnku na nasipu'
1

Međutim, kako je vrijeme prolazilo, opet sam viđao tu djevojku i shvatio sam da je ona zapravo djevojka koja zbog duge kose podsjeća na Jelenu i da ona i dan-danas trči nasipom, rekao je svjedok

VIDEO

Mještani koji žive u naselju Crvenka, koji su ranije tvrdili da su viđali ubijenu pjevačicu Jelenu Marjanović da trči nasipom, tvrde da im je sada jasno da Jelena nikada nije bila na nasipu jer, navodno, djevojka za koju su mislili da je ubijena i dalje s vremena na vrijeme džogira.

M.D. kaže da je svaki dan na nasipu i da bi vidio Jelenu da je ona zaista trčala, javlja Telegraf.

- Viđao sam djevojku s vezanom crnom kosom u rep kako trči nasipom. Kada sam saznao za ubojstvo pjevačice, mislio sam da je riječ o njoj. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, opet sam viđao tu djevojku i shvatio sam da je ona zapravo djevojka koja zbog duge kose podsjeća na Jelenu i da ona i dan-danas trči nasipom. Zato zaključujem da pjevačicu nikada ranije nisam vidio ovdje, kao ni Zorana Marjanovića i njihovu kćer - priča M.D.

On sumnja da je Marjanović tog dana prvi put došao na nasip.

-  U ranijim razgovorima sa susjedima ustanovili smo da Jelena jest trčala, ali u Borči na stazi gdje je stadion i da su je tamo viđali, a da je ovdje nikada nisu vidjeli. Ne znam, ali možda je sve s namjerom napravljeno kako bi netko sakrio tragove ili ju je netko namjerno doveo ovdje da je ubije. Možda je Zoran sredio alibi s kćeri, moja ga je supruga vidjela s djevojčicom, ali nije vidjela Jelenu - kaže mještanin Crvenke.

Inspektori su odmah nakon ubojstva pretresli kuće u naselju Crvenka tražeći  bilo kakav trag koji bi imao veze s ubojstvom. Sumnjali su na kuću Franca Rojka, čiji je sin Nebojša pobjegao od kuće prije nego što su inspektori došli do njih. Policija ga je ubrzo privela i utvrdila da on nije kriv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.