Obavijesti

Promo sadržaj

Mjesec dana šopinga prepunog šarma i vrhunske kvalitete

Mjesec dana šopinga prepunog šarma i vrhunske kvalitete
6

Povijesno naslijeđe i tradicijski obrti opstali su zahvaljujući zanimanju kupaca, kao priznanje i potvrda da je spoj hrvatskog proizvoda, kvalitetne usluge, zanatskih umijeća i suvremenog dizajna dobitna kombinacija

Kako biste uživali u sasvim osobitom jesenskom šopingu, Obrtnička komora Zagreb i 24sata su vam pripremili kupone s popustima u 45 obrtničkih dućana u samom središtu Zagreba, u kojima će zagrebački majstori obrtnici  ponuditi super popuste i vrhunski shopping doživljaj! Popusti na kuponima su raznovrsni i iznose od 10 do 50%, mogu se iskoristiti tijekom gotovinskog plaćanja, a vrijede od ovog petka, 13. listopada do 13. studenog 2017.

Uz kupone s popustima za  odjevne predmete, obuću, zlatni iI dekorativni nakit, u ponudi su i kuponi za korištenje raznovrsnih obrtničkih usluga:

  • fotografa (Foto studio STUDIO TOPIĆ, Ilica 12)
  • frizera za žene i muškarce (Frizerski salon za žene Štefica - Gajeva ulica 4, Frizerski i kozmetički salon Zanetti - Tomićeva ulica 4/1, Frizer za muškarce vl. Marija Perica - Ilica 65, Frizer i brijač vl. Marko Stanzl,- Ilica 21)
  • kozmetičkih salona (Kozmetički salon Nera - Ilica 80, Kozmetički salon De Luxe - Ilica 21 i Centar za masažu i ljepotu Solutions - Ilica 49)
  • cvjećara (Cvjećarnica Škrinjarić - Britanski trg lokal 3 i Salon cvijeća N - Ilica 49)
  • uramljivača i staklara Atelier Marković- Ilica 51, optičara - optika Vitrum, Masarykova ulica 12,
  • obrta za izradu i popravak nalivpera i rukotvorine (Peroklinika Penkala - Trg bana Jelačića 14) te
  • bravara - (Bravarska radionica BMB KLJUČ, Ilica 64)

Šarm zagrebačkih donjogradskih ulica, ugodna šetnja uz vrhunski dizajn, unikatni predmeti ručne izrade i bogata ponuda raznih usluga svakako su razlog da posjetite ove dizajnerske trgovine i obrtničke prostore, majstorske radionice, ateliere i salone. Provedite nezaboravan dan uživajući u povoljnijoj cijeni obrtničkih usluga i kupnji najnovijih kolekcija odjeće, obuće, torbi i remena , šešira i kapa, kišobrana, rukotvorina i suvenira te nakita s istinskim tradicijskim štihom i vrhunskom kvalitetom!

Kupone potražite u petak, 13. listopada u zagrebačkom izdanju 24sata te iskoristite priliku za povoljniju kupnju iznimnih hand- made proizvoda i korištenje raznih obrtničkih usluga. 

Čekamo vas u centru grada u “Obrtničkoj shopping zoni Zagreb”, dobro došli! 

Potražite ovu naljepnicu na svim ugovorenim obrtima u centru grada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince