Obavijesti

Promo sadržaj

Mjesec zabave u Designer Outletu Croatia još uvijek traje

Mjesec zabave u Designer Outletu Croatia još uvijek traje
14

Designer Outlet Croatia ovaj mjesec slavi prvi rođendan i poziva vas u shopping uz odličnu atmosferu

Svi volimo rođendane jer znamo što oni podrazumijevaju: tortu, zabavu, party i druženje, a Designer Outlet Croatia za svoje vjerne posjetitelje priprema i ekskluzivne popuste do 70%!

Designer Outlet Croatia do 25. lipnja sa svojim posjetiteljima slavi prvi rođendan i uz brojne zabavne sadržaje stvara nezaboravnu slavljeničku atmosferu. U protekla dva vikenda u Centru se okupio velik broj onih koji su uživali u shoppingu s popustima, častili se slavljeničkom tortom, družili s Doris Pinčić Rogoznica, divili se trikovima Guya Pardillosa i zabavljali se na koncertima grupe Pavel, Mie Dimšić, Gellato Sisters i Dine Jelusića. Dobra vijest za one koji ne žele propustiti ovakvu rođendansku zabavu. Nezaboravan provod i outlet kupovina kakvu još niste iskusili očekuje vas i u nadolazeća dva vikenda kada ćete moći uživati u slavljeničkim koncertima Matije Cveka & The Funkensteins, Antonele Đinđić Nele i Marka Kutlića te Damira Kedže. Šarmantna atmosfera modnog grada u malom vam uz cjelodnevnu uličnu zabavu, pop up Muzej Iluzija, zabavne igre, predstave i radionice za djecu donosi ugođaj pravih ljetnih partya u kojima svi vole uživati. 

Više od 100 fashion i lifestyle poznatih modnih brendova u rođendanskom mjesecu donose posebne pogodnosti i popuste kojima nećete moći odoljeti, a dok vi uživate u outlet shoppingu, vaši mališani mogu se zabavljati u veseloj dječjoj igraonici uz stručno osoblje u Robnoj kući Ikea. Za posjetitelje je dostupna autobusna linija sa Savskog mosta koja vozi nekoliko puta dnevno i zaustavlja se na ključnim mjestima u gradu.

Sve o rođendanskim popustima i ponudama outleta potražite na https://www.designeroutletcroatia.com/ 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.