Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mjesni odbor tražila gas maske pa dobila seksistički odgovor

None Foto: PIxsell

Stanarima koji žive najbliže odlagalištu otpada bilo je noćas najgore te su komentarima preplavili Facebook stranicu Mjesnog odbora Jakuševec. Jedna od njih na pitanje je dobila seksistički komentar

Vatrogasci su ugasili veliki požar koji je sinoć buknuo na Jakuševcu, no stanovnici Novog Zagreba jutros su se probudili u sumaglici i smradu, a dim se raširio iznad brojnih kvartova. Javili su nam se čitatelji iz Sigeta, Trnskog pa čak i Trokuta koji je u blizini rotora koji se gradi, kako je dim stigao i do tamo.

- Ovo je strašno, ljudi ne mogu disati. Užasno smrdi - javljaju nam čitatelji koji žive u blizini.

No najgore je bilo stanarima koji žive najbliže odlagalištu otpada.

Oni su komentarima preplavili Facebook stranicu Mjesnog odbora Jakuševec. U videu koji je objavljen na njihovoj stranici netko komentira kako 'lijepo gori', na što je jedna stanovnica upitala ima li 'gas maski za Jakuševčane'. 

Uslijedio je seksistički komentar onog tko vodi stranicu:

"Imam milo.... Dođi kod mene... Možda ih upotrijebiš i za nešto drugo."

Mještani Jakuševca odgovorili su komentarima "Fuj" i "Srami se" na ovakav komentar, a jedna je napisala  "Vi razumijete da se javljate sa službene i javne stranice MO? Je li to službeni stav MO Jakuševac o ovom problemu?"

Tema: Hrvatska

Komentari (45)
  • Muljaju narod i nije ih briga za njihovo zdravlje. Sad je na radiju rečeno da bolesni na pluća i srce ne izlaze van. Jel Bandić daje ispričnice za poslodavace? Trebao je premjestiti ove dane svoj ured neposredno kod požarišta.

    25. 7. 2019,   10:30
  • stvarno smiješno , a žalosno za zagreb da bosanac bude gradonačelnik zagorcu

    25. 7. 2019,   10:49
  • Koliko moraš bit ograničen intelektualno i mentalno i mislit da se ovo može sakrit? Iz koje je partije?

    25. 7. 2019,   10:31