Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mještani htjeli linčovati strica koji je 'zaveo' mladu nećakinju

None Foto: Kurir/Screenshot

Jasmina S. i njezin stric Miroljub (50) su, sumnjaju mještani u intimnoj vezi. Miroljub tvrdi da to nije istina i kaže da se to lako može dokazati liječničkim pregledom.

Jasmina S. (19) je, kako tvrdi, dobrovoljno otišla živjeti u kuću svojeg strica, bivšeg svećenika Miroljuba Šćepovića (50). Tvrdi da je to napravila jer ju je majka maltretirala. Roditelji djevojke pak tvrde da je stric manipulirao djevojkom i sumnjaju na incest.

Djevojka i bivši svećenik su prvo pobjegli u Crnu Goru, a onda ih je Jasminin otac Perica (43) u nedjelju pronašao u Podgorici. Otac je tada napao Miroljuba te je priveden.

STRIC JE BIVŠI SVEĆENIK Pobjegla sa stricem, otac ih je našao u Crnoj Gori i pretukao

Svi troje se u međuvremenu vratilo u Srbiju. Uskoro su roditelji i mještani Mrčajevaca počeli organizirati prosvjede ispred Miroljubove kuće. On im je poručio da je djevojka ovdje bez prisile i da s njom nije spavao što se može dokazati liječničkim pregledom, piše Kurir.

To je još više razljutilo mještane te se činilo da će linčovati bivšeg svećenika. Intervenirala je policija i Miroljuba i Jasminu smjestila u sigurnu kuću. Miroljub se u međuvremenu vratio doma dok je djevojka i dalje u sigurnoj kući. Njezini su roditelji privedeni jer su ispred Miroljubove kuće organizirali prosvjed koji nije bio prijavljen.

Ipak, zadovoljni su jer je Jasmina u sigurnoj kući i vjeruju da će sada "kada više nije pod utjecajem strica, normalno razmišljati i vratiti se kući". Policija je zbunjena i kažu da ispituju sve okolnosti slučaja. No kažu da je djevojka punoljetna i da nema govora o otmici, piše Kurir.

Miroljub je ranije imao dva braka, a navodno je u selu Grivac kod Knića prvi puta obljubio jednu maloljetnu djevojku. Tada su ga mještani pretukli i intervenirala je policija.

Komentari (70)
  • Incest, zabava za cijelu obitelj.

    13. 9. 2018,   16:15
  • Rodoljub

    13. 9. 2018,   16:16
  • Ne zanima me tko koga ni u susjedstvu a još manje u regijonu dok god je dobrovoljno i nisu djeca u pitanju. Više me zanima kako nas naši političari siluju već gotovo 30 godina što maloljetne a punoljetne i treba zato što ih biraju :-(

    13. 9. 2018,   17:04