Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mještani u strahu od lutalica: Psi izgrizli ženi noge do kostiju

Žena tvrdi da su isti psi izgrlizli i mladića prije nekoliko dana. Tvrdi i da je danima molila da netko intervenira, od policije, veterinara do azila. Naposlijetku su pse uspjele uhvatit djevojke iz azila...

Žena iz Slavonije završila je na hitnoj i bolovanju jer su je u osječkom Jugu 2 izgrizli psi lutalice do krvi i kostiju na potkoljenici. Osim nje, i djevojke iz azila koje su hvatale pse, su ozlijeđene.

Napadnuta žena tvrdi da su isti psi izgrizli i mladića prije nekoliko dana. Tvrdi i da je danima molila da netko intervenira, od policije, veterinara do azila. Naposljetku su pse uspjele uhvatiti djevojke iz azila.

- Hvala Bogu da su psi napokon pohvatani i da možemo na ulicu. Pa zar se moramo bojati kada ljudi idu u crkvu ili u trgovinu da ćemo stradati od pasa? Da su odmah reagirali, možda me ne bi izgrizli, ovako sam napadnuta u subotu, završila kod liječnika na intervenciji - priča žena za Glas Slavonije.

Kaže da su tri psa viđena i tri uhvaćena, ali neki tvrde da su bila četiri pa strahuju od novih napada. 

- Dobila sam tetanus, antibiotike i zvala policiju - kaže žena i dodaje da ne zna čiji su psi.

- Čula sam lavež, a potom i vrisku. Vidjela sam da su napali na smrt preplašeno dijete. Istrčala sam i metlom povikala na pse lutalice. Moj šogor je gotovo ostao bez prsta kad je jednog od njih pomazio - ispričala je susjeda za Glas Slavonije.

Komentari (54)
  • Mene je isto prije par dana ugrizao pas: pušten, bez brnjice, vlasnica ne vjeruje (ne bi on) pored podljeva krvi na bedri a policija nemoćna. Rješenje? Pištolj, željezna šipka, pepper spray..?

    13. 8. 2019,   11:47
  • To treba kazniti. Uzmu psa kad postane teret izbace na ulicu

    13. 8. 2019,   11:33
  • zvao sam i ja azil za pse (u vezi pasa lutalica ) u osijeku, za drugi dio grada . nisu dosli ovako su rekli "mi smo puni nemamo mjesta, uslikajte ih i posaljite nam sliku mozda ih neko udomi". moja greska, sljedeci put nakon poziva azilu za pse zovem grad osijek od kojih dobijaju donacije i svakako novinare. valda ce se onda rijesiti problem!

    13. 8. 2019,   11:59