Obavijesti

News

Komentari 95

Mlada Anne-Cecile (23) mogla je čak odlutati u minsko polje

Mlada Anne-Cecile (23) mogla je čak odlutati u minsko polje
3

Policijski pas prvi je dan u blizini kampera parkiranog uz samu Mrežnicu nanjušio djevojčin trag i odveo ih do ceste. Nažalost, kako je padala kiša, tu je izgubio trag

VIDEO

Tragajući za nestalom Francuskinjom Anne-Cecile Pinel (23) policija i HGSS pretražili su kompletnu desnu stranu uz lokalnu cestu od Primišlja prema Tržiću Tounjskom.

Detaljno su pretražili i sve vezne puteve oko te lokacije. S lijeve strane ceste, neslužbeno doznajemo, pretražili su tek uski pojas od 50 metara uz prometnicu. Naime, riječ je o minski sumnjivom području. Procijenjeno je da bi policajci i spasioci riskirali svoje živote pretragom po takvom opasnom terenu, zbog čega su od toga odustali. 

Podsjetimo, studentica je nestala 21. srpnja na festivalu psihodelične glazbe Momento Demento u Primišlju kraj Slunja. Njezin nestanak prijavili su njezini prijatelji koji su je posljednji put vidjeli dan ranije oko 9 sati. Policija je u blizini Mrežnice pronašla njezin kamper, a nekoliko kilometara dalje u staroj, srušenoj kući našli su njezinu torbicu s mobitelom i novčanikom u kojem nije bilo dokumenata.

Intenzivna pretraga terena trajala je nekoliko dana. Policijski pas prvi je dan u blizini kampera parkiranog uz samu rijeku Mrežnicu nanjušio djevojčin trag i odveo ih do ceste. Nažalost, kako je padala kiša, tu je izgubio trag. Osam ronioca HGSS-a uz tim u čamcu pretražili su taj dio Mrežnice te su uvjereni da se djevojka nije tamo utopila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nekoliko kilometara od kampera na području Tržića Tounjskog u jednoj napuštenoj, srušenoj kući pronašli su torbicu s novčanikom i mobitelom. U blizini se nalazi i spomenik gdje su je svjedoci posljednji put vidjeli.

Nakon nekoliko dana intenzivne potrage policija je povukla ljude s terena i nastavila raditi u tzv. 'hladnom pogonu'.

'Nećemo odustati dok ne nađemo Anne'

Roditelji Anne-Cecile Pinel obratili su se javnosti s dirljivim apelom:

- Želimo znati što se dogodilo našoj kćeri. Zanima nas samo istina, ma kako god ona bila bolna - rekao je otac Michel Pinel

Njezini prijatelji danima su skupljali novac na internetu kako bi mogli doći u Hrvatsku tražiti je. Ovih dana stigli su u Zagreb i grad oblijepili plakatima. Odlučni su u namjeri da je pronađu kako bi njezinim roditeljima mogli reći istinu, pa ma kakva god ona bila.

- Nemamo još nikakvih novosti. U Hrvatskoj smo, kontaktirali smo policiju i ne gubimo nadu, napisali su na Facebooku prijatelji.

Zbog problema sa sluhom imala je aparat na oba uha

Anne-Cecile ima kestenjastu kosu i velike zelene oči. Visoka je 168 centimetara i sitnije je građe. Na lijevom boku ima tetovažu u obliku molekula. Njezino lice puno je madeža, a zbog poteškoća sa sluhom nosi slušni aparat na oba uha. Baterije aparata maksimalno mogu trajati 22 dana. Njezini prijatelji kažu kako je u trenutku nestanka imala do pola obrijanu glavu.

Selenu su tražili četiri dana, Antoniju godinu i pol

Meksikanku Selenu Macedo (31), koja je nestala u Splitu na Marjanu u kolovozu 2012. godine, pronašli su psi tragači GSS-a nakon četiri dana potrage. Bila je zaklana i zakopana na oko pola metra dubine 300-tinjak metara od vrha Marjana. Zbog njezina ubojstva Edi Mišić pravomoćno je osuđen na 15 godina zatvora. 

Za tijelom Antonije Bilić policija je tragala čak godinu i pol. Njezine kosti pronašli su na smetlištu u blizini Josipdola gdje je posljednji put lociran signal njezina mobitela. Za njezino ubojstvo sude Draganu Paravinji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina