Obavijesti

News

Komentari 83

Mlada majka spavala je s osmoricom u isto vrijeme?

Mlada majka spavala je s osmoricom u isto vrijeme?
4

Richard Goodsell (16 ) tvrdi da je on pravi otac Maisie Roxanne, a ne Alfi Patten (13), te želi DNK analizu. Tyler Barker (14) pak misli da je on otac

VIDEO

Richard Goodsell (16 ) tvrdi kako je on pravi otac tek rođene kćeri najmlađeg oca, Alfija Pattena (13). Mladić iz Eatbornea u Velikoj Britaniji zahtjeva DNK analizu kako bi potkrijepio svoju tvrdnju. Mladić kaže kako je često spavao s bebinom majkom Chantelle Steadman (15) i to tri mjeseca, baš oko vremena kada je ona i zatrudnjela. Međutim, listu News Of The World javio se i Tyler Barker (14) koji se pribojava da bi mogao biti otac. Kako list piše, mlada majka navodno je spavala s čak osam dječaka u vrijeme kada je ostala trudna.
- Znam da bi mogao biti otac, svi misle da jesam, svi prijatelji kažu da Maisie Roxanne ima moje oči, pa čak i moja mama - uvjeren je mladi Richard koji smatra da će jedino DNK analizom raščistiti nesporazum.
- Spavao sam sa Chantelle prije devet mjeseci i stvarno se brinem da sam ja otac - kaže Tyler koji je manje oduševljen mogućim očinstvom. Chantellini roditelji međutim tvrde da je ona nevinost izgubila s Alfijem. Dječak je rekao kako su bebu dobili nakon samo jedne noći seksa bez zaštite, a Chantelle da je pila kontracepcijske pilule, no jednu je slučajno preskočila.

'ZVALA ME JE DA BUDEM TATA BEBI'
- Često sam spavao kod nje, a dva tjedna nakon što smo prohodali smo se poseksali. Njena mama je bila u prizemlju. Nisamo rabili zaštitu. Nije mi to bio prvi put, a nakon prekida sam čuo da je ona bila s mnogim dečkima. Iskreno, svaki od mojih prijatelja mogao bi biti otac - kaže Richard i dodaje da ga je Chantellina mama pitala da li je on otac, a da mu je bivša cura rekla da može sudjelovati u bebinom životu ako želi.
- Htjela je da budem otac, ali ja imam školu rano ujutro, a nije mi se dalo ustajati po noći da nahranim dijete - iskren je dječak te kaže kako se sada želi suočiti s istinom. Njegova majka Barbie-Jayne (35) podržava dječakovu priču, a svi roditelji i djeca dali su izjave pod prisegom odvjetniku.

'TO MI JE NAJVEĆA POGREŠKA'
Tyler kaže kako mu je seks sa Chantelle bio najveća pogreška, a Chantelle uopće ne želi priznati da je spavala s njim.
- zapravo mi se nikada nije sviđala. Zvala me je van nekoliko puta, ali sam ja mislio da je ružna. Znam još petoricu dječaka koji su u to vrijeme spavali s njom i sad se svi pitaju jesu li oni otac - kaže Tyler i dodaje da je samo jednom spavao sa Chantelle u svibnju prošle godine. Tylerov tata Chris Ireland (44) kaže da mu je dječak sve priznao kada je saznao da je Chantelle trudna.

ALFIE PRISTAO NA DNK TEST DA 'UŠUTKA GLUPANE'
Mali Alfie uvjeren je da je on otac i pristaje na DNK test.
- Ti drugi glupi dječaci lažu i pričaju loše stvari, da su spavali sa Chantelle. Ja sam jedini dečko kojeg je imala i zajedno smo dvije godine tako da ja moram biti otac - kaže dječačić i dodaje da je pitao svoju djevojku da li je on otac na početku trudnoće i ona mu je potvrdno odgovorila. On joj, kaže, vjeruje.
- Nisam znao što je DNK test. Mama mi je objasnila da će mi uzeti bris iz usta po kojem znaju tko je tata. Svi će zašutjeti poslije testa - kaže Alfie tvrdeći kako mu nije bitno što drugi govore, ali ne voli kada su zločesti prema njegovoj djevojci. Njegov otac Dennis (43) podržava testiranje, te kaže kako je od početka želio napraviti DNK analizu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1