Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mlada zaradila šljivu jer je obukla crnu vjenčanicu

None Foto: 24sata/ilustracija

Britanka neobičnog izgleda dobila je batine zbog svoje ružičaste kose i crne vjenčanice. Umjesto romantične prve bračne noći, završila je u bolnici

Gotsku mladenku Lucy Emmingham (21) napala su i pretukla trojica nepoznatih mladića nakon vjenčanja. Ona i Edward, koji nosi irokez, oženili su se na Noć vještica. Hodajući prema hotelu, pratila su ih trojica mladića i provocirala zbog Lucynog izgleda. Kosu boji u ružičasto, a nosila je crnu vjenčanicu. Odjednom su ih počeli tući. Gurnuli su je niz betonske stepenice i udarali dok nije ostala bez svijesti. Mladići su pobjegli prije dolaska policije. Zaradila je šljivu na oku, ogrebotine i masnice po tijelu. Provela je sedam sati u bolnici. Na sreću, liječnici su joj dozvolili putovanje pa sada uživaju u Turskoj.
Lucy je oduvijek htjela ovako neobično vjenčanje. Oženili su se u matičnom uredu u Sheffieldu. Na svadbi je bilo 200 gostiju. Njezinih osam djeveruša nosile su crne haljine. Prijateljica Jamie Johnstone (21) je, također, stradala. Šivali su joj usnicu. A, 14-godišnja djevojčica dobila je udarac u glavu.

Komentari (5)
  • uh, kakvi frajeri, istukli curu...nemaju pametnijeg posla kre.teni, šta ih briga kakvu ko kosu ima i kako se oblači? ako nju to veseli,zašto ne?

    4. 11. 2009,   15:28
  • naravno opet britanska posla

    4. 11. 2009,   15:30
  • Kad malo rezimiram sve te članke o britancima u zadnje vrijeme ispada da je ostatak svijeta prilično normalan,bez obzira na sva druga sranja kaj se događaju po svijetu.Kaj nije tak?

    4. 11. 2009,   15:53