Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladenka umrla na svadbi, roditelji ne žele obdukciju

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Ivani Prokić (23) iz Bratunca kraj Srebrenice je pozlilo na vjenčanju u nedjelju navečer. Srušila se na pod i umrla. Navodno nije par dana ništa jela

Njezina smrt ostat će tajna jer shrvani roditelji ne žele obdukciju. Ivana Prokić (23) iz gradića Bratunac na sjeveroistoku BiH, umrla je na vlastitoj svadbi,  nakon što je rekla “da” i uzela prezime supruga Drage Blagojevića. U nedjelju oko 20 sati nesretnoj je djevojci pozlilo u dvorani za proslavu u objektu bivše kartonaže u Bratuncu. Neposredno prije skočila je sa stolca želeći zaplesati uz najdražu pjesmu “Počnite bez mene”. Pred mnoštvom gostiju, roditeljima i rodbinom srušila se na pod i umrla. Navodno zbog srčanog udara. Njezino tijelo prevezli su u dom zdravlja, a pokopali su je u ponedjeljak u 15 sati. Mještani pričaju da djevojka od uzbuđenja zbog udaje dva-tri dana nije ništa jela. Bila je pod velikim stresom i zbog glazbenika, koji se navodno nisu pojavili na proslavi nakon vjenčanja.
- To je velika tragedija. Osobno ih ne znamo, ali umrla je 200-tinjak metara od nas. Čuli smo da ju je izdalo srce. Loše se osjećala cijeli dan. Bila je jako uzbuđena zbog vjenčanja, a nedolazak muzikaša bio joj je, čini se, previše - kazao nam je Čedomir Glavaš, predsjednik mjesne organizacije mladeži.

UMRLA NA SVADBI SUPRUGU NA RUKAMA
Kim Sjostrom (36) iz SAD-a preminula je početkom ove godine neposredno nakon obreda u crkvi. Veselo je u dvorani zaplesala prvi ples sa suprugom Teddyjem Efkarpidesom (43) i umrla mu na rukama od srčanog udara. U braku nisu bili niti sat vremena.
- Ne mogu vjerovati da sam već udovac - kazao je Teddy.

Komentari (19)
  • e pa svasta,ma ja...danas sve ostaju bakice i djedovi oni nemogu radjati,tako da ce nas polako biti sve manje i manje...dok nas jednom skroz ne nestane,vise danas ide mladih zivota..cak i previse

    29. 9. 2008,   13:53
  • pretužno...sućut obitelji

    29. 9. 2008,   14:52
  • ma ziher je pila yasmin...

    29. 9. 2008,   14:38