Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladi iz cijelog svijeta stižu na HideOut Festival

None Foto: Mario Pavlovic - Mili 3

Više od 15.000 mladih očekuje se na Zrću od 25. do 29. lipnja

Zrće je prošle godine bilo pod opsadom. Više od 15.000 mladih iz cijelog svijeta, posebno Velike Britanije, stigli su na HideOut Festival. Prvi HideOut festival održan je 2011. godine i odmah je uvršten među najbolje europske festivale. Luda zabava bit će zagarantirana i ove godine, od 25. do 29. lipnja kada počinje ovogodišnji  HideOut festival. Svi klubovi za to vrijeme bit će prepuni, a tijekom dana se tulumari na bazenima, a najluđi provodi zasigurno su od ponoći do šest ujutro.

HideOut definitino je jedan od festivala koji je Hrvatsku obilježio kao party odredište. Sve najbolje što čini festivalsko iskustvo nalazi se na jednom mjestu - Na Zrću - i nema skrivanja od zabave. Valovite uvale i skriveni zaljevi, kao i prirodne ljepote, savršeno nadopunjuju velik izbor elektroničke glazbe koja se smjestila u klubovima na otvorenom. Na ovogodišnji  HideOut Festival stižu AJ Tracey, ANDY C, Apollonia FEEL MY BICEP, Bugzy Malone, Chase & Status, David Rodigan, Dusky, Eats Everything, Gorgon City, Hannah Wants...

Zanimanje za festival je izuzetno veliko, a u Turističkoj zajednici Grada Novalje, u trgovinama i ugostiteljskim objektima sve se priprema za dolazak velikog broja posjetitelja. Cijena ulaznica za Hrvatsku je 594 kune.