Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladi par je samohranoj majci bolesnog dječaka poklonio auto

None Foto: Facebook

Automobil su odlučili pokloniti samohranoj majci čije dijete zbog specifičnosti bolesti ne priča i ne hoda. Sa 6-godišnjem Gabrijelom majka svakodnevno odlazi na terapije i vježbe

Dvoje Zagrepčana je, kada su ih dočekala bolja životna vremena, odlučilo darovati svoj automobil kojeg od milja zovu 'roza ptica'. Skromni par za gestu kaže kako nije bila u svrhu privlačenja pažnje, već na nju gledaju kao na razmjenu pozitivne energije.

- Svakodnevno čovjeku u teškim trenucima pružiš rame za plakanje,toplu riječ ili osmjeh. Ovaj čin se ništa više ne razlikuje od toga. I sami smo bili u teškoj životnoj situaciji bez pomoći i podrške. No, uvijek se situacija promjeni i nađe se dobra duša koja će ti pomoći. Tko smo mi da zaustavljamo cirkuliranje te pozitivne energije? Naša životna filozofija je da pomažemo koliko možemo i da pritom ne činimo zlo drugima jer će ionako svatko odgovarati za svoje postupke. Kako siješ, tako ćeš žeti, kaže narod - započinje za Novi list priču Marina.

Poklanjam svoju "Rozu pticu" Twingo 1.2 iz '96 godine obitelji u potrebi.Automobil je neregistriran ali tehnicki potpuno...

Posted by Marina Mamic on Saturday, 16 February 2019

Automobil su odlučili pokloniti samohranoj majci čije dijete zbog specifičnosti bolesti ne priča i ne hoda. Sa 6-godišnjem Gabrijelom majka svakodnevno odlazi na terapije i vježbe. Automobil nemaju, a ne mogu si priuštiti plaćanje taksija.

- U moru upita, tužnih i teških priča, odlučili smo da "Roza ptica" ide malenom Gabrijelu i njegovoj majci. Naravno da je bilo teško odabrati, ali jednostavno smo sjeli i realno odvagnuli. Gabrijelova majka je samohrana majka, ima status njegovateljice. Gabrijel ima šest godina i dijagnozu ASA, ne priča i ne hoda, a svakodnevno odlazi na terapije i vježbice. Kako smo suprug i ja osjetljivi na djecu, posebno na onu s poteškoćama u razvoju, odlučili smo im pomoći - rekla je Marina.


 

Tema: Hrvatska

Komentari (71)
  • Lijepa prica, lijepa gesta, bravo👏 i zna se, dobar auto nije skup auto, nego onaj koji voze sretne ljude❤

    21. 2. 2019,   12:36
  • “Živi zid jedini dijeli s građanima” - da, to je isnita. Koliko ne samo Pernar dodijelio onom gospodinu što je dobio 26 glasova? Mislim da oko jedne milje?

    21. 2. 2019,   13:15
  • za sve one koji drobe gluposti, ili to pak misle, treba se sjetiti crvenog fiće. i tada su mudrijaši rekli "lako je stavit fiću pred tenk!", ali nitko nije dopeljal svojega mercedesa ili audija.

    21. 2. 2019,   14:48