Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladi Zadranin umro u bolnici: Pronašli ga s teškim ozljedama

H.M. (28) je nestao prošle nedjelje oko 2 sata ujutro dok je u izlasku s društvom. Pronašli su ga tek oko 23 sata u podnožju stubišta s velikom ranom na zatiljku. Preminuo je u subotu u bolnici u Zadru

Od posljedica teških ozljeda glave koje je na još neutvrđen način zadobio u prošlu nedjelju u napuštenom poslovnom prostoru u Šibenskoj ulici na Bilom brigu, u subotu je u zadarskoj Općoj bolnici preminuo 28-godišnji Zadranin H. M., javlja Zadarski.hr.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL Zadarska bolnica, odjel kirurgije

Mladi Zadranin nestao je u prošlu nedjelju oko 2 sata ujutro nakon izlaska sa društvom. Nakon obilaska klubova krenuo je kući od kada mu se izgubio svaki trag. Mobitel mu je bio ugašen, a prijatelji koji su ga tražili cijeli dan pronašli su ga oko 23 sata u teškom stanju. Ležao je u podnožju stubišta sa velikom ranom na zatiljku. Nakon što su ga zatekli u teškom stanju odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je mladića prevezla u zadarsku Opću bolnicu.

Kako navodi Zadarski.hr, iako su okolnosti u kojima je pronađen pobudile sumnju u fizički napad, njegovi poznanici zasad odbacuju tu mogućnost, a policija se još nije izjasnila o okolnostima stradavanja mladića.

Komentari (12)
  • Uglavnom, kad čitate crnu kroniku malo kad nije u njoj Zadar!

    14. 10. 2018,   12:45
  • Njegovi poznanici odbacuju tu mogućnost??? Policija je valjda tu vrši istragu a ne poznanici.

    14. 10. 2018,   12:00
  • Stalno Zadar u crnoj kronici. Što je to?????

    14. 10. 2018,   12:53