Obavijesti

News

Komentari 1

Mladi zastupnici EPP-a su posjetili tvornicu Mate Rimca

Mladi zastupnici EPP-a su posjetili tvornicu Mate Rimca
1

Autoindustrija će se kroz sljedeće desetljeće mijenjati brže nego ikada zbog automatizacije, elektrifikacije i umjetne inteligencije. Želimo promovirati ovakve uspješne poduzetničke priče, kaže Ressler

VIDEO

Na poziv zastupnika Resslera mladi zastupnici EPP-a su posjetili tvornicu Rimac.

Priopćenje donosimo u cijelosti.

Kao potpredsjednik Mreže mladih članova EPP-a, zastupnik Karlo Ressler domaćin je njihovog godišnjeg okupljanja, koje se održava uz EPP kongres u Zagrebu.

U sklopu okupljanja, organiziran je i posjet tvornici Rimac Automobili kako bi se predstavila uspješna hrvatska priča i inovativnost mladim zastupnicima iz Europskog parlamenta te nacionalnih parlamenata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Digitalna tehnologija, nove tvrtke i načini upravljanja značajno mijenjaju način rada, učenja, razmišljanja i komuniciranja. Ubrzani razvoj umjetne inteligencije, robotike, napredne obrade podataka i automatizacije poslova otvaraju ogromne nove mogućnosti i pridonose učinkovitijem gospodarskom rastu, o čemu uspješno svjedoči i tvornica Rimac Automobili.

“Autoindustrija će se kroz sljedeće desetljeće mijenjati brže nego ikada zbog automatizacije, elektrifikacije i umjetne inteligencije. Želimo promovirati ovakve uspješne poduzetničke priče s globalnom prepoznatljivošću. Znanje, poduzetnički duh i najnaprednija tehnologija u poslovanju zaslužuje snažnu podršku” navodi zastupnik Ressler.

Europska zastupnica iz Bugarske Eva Maydell, ujedno i predsjednica mreže mladih članova EPP-a, bila je također u posjetu tvornici.

"Poslovni lideri koji svojom jasnom viziju doprinose inovacijskom i tehnološkom napretku, ključ su za veću konkurentnost na tržištu. Rimac Automobili je izvrstan primjer takvog poslovnog modela. U to sam se mogla i sama uvjeriti još 2018. godine u sklopu Financial Times Road to Growth Ranking gdje sam kao članica žirija upoznala Matu Rimca među odabranim inovatorima." navodi Maydell. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1