Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stravične scene: BMW gotovo prepolovljen, mladić u bolnici

None Foto: eMeđimurje 4

Mladić (19) završio je u čakovečkoj bolnici s ozljedama opasnim po život. Policija istražuje zbog čega je izletio s ceste u Zasadbregu i udario u ogradu, a potom i stup javne rasvjete

Mladić (19) u subotu oko 5.40 sati u Zasadbregu u Međimurju je zbog neprilagođene brzine automobilom čakovečkih registracija izletio s kolnika. Udario je u dvorišnu ogradu, a potom i u betonski stup javne rasvjete. U nesreći je zadobio po život opasne ozljede.

Foto: eMeđimurje

Zadržali su ga na liječenju u čakovečkoj bolnici, a očevid nesreće je u tijeku, javlja PU međimurska.

Portal eMeđimurje objavio je fotografije na kojima se vidi BMW kojim je upravljao mladić. Automobil je potpuno razbijen i gotovo prepolovljen. 

Foto: eMeđimurje Foto: eMeđimurje

Komentari (221)
  • Ono kad se hvale takvi mladi vizaći, a starije od 60. godina tjeraju na lječnićki pregled, a ginu 99% upravo takvi mladi dobri pametni vozaći a stariji ne, pa vi i dalje kritizirajte starije koji voze po propisu a za takve mlade su spori .

    17. 8. 2019,   08:57
  • Ovo je fotomontaža i laž da bi se napakostilo BMW-u. Općepoznato je da BMW prolazi kroz zidove, ruši drveće i stupove i nekon toga vozač samo dalje nastavi voziti.

    17. 8. 2019,   11:25
  • Pogledajte zadnje gume ovog automobila, plus brzina,plus zadnji pogon, plus neiskustvo i krajnji rezultat je i više nego očekivan.Sreća je što nije usmrtio nikog nedužnog.

    17. 8. 2019,   11:21