Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić (20) u Višnjanu ukrao auto pa njime izazvao nesreću

Mladić je 30. kolovoza u Zagrebačkoj ulici u Višnjanu, otuđio automobil Renault Express u vlasništvu 59-godišnjaka, a potom se ukradenim vozilom dao u bijeg

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, porečka policija je utvrdila kako je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađe vozila, kao i da je izazvao prometnu nesreću vozeći bez dozvole u kojoj je jedan čovjek lakše ozlijeđen.

Mladić je 30. kolovoza oko 14 sati, u Zagrebačkoj ulici u Višnjanu, otuđio teretni automobil Renault Express, pulske registarske oznake u vlasništvu 59-godišnjaka, a potom se ukradenim vozilom dao u bijeg. Na ulazu u naselje Anžići, a u zavoju na kolniku nerazvrstane ceste, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje se sudario s automobilom Renault Clio, riječke registarske oznake, kojim je upravljao 29-godišnjak i koji je u nesreći lakše ozlijeđen.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, između ostalog i vožnje prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, 20-godišnjaku je izdan prekršajni nalog, dok je radi sumnje u počinjenje kaznenog djela, 31. kolovoza u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.
 

Komentari (3)
  • nisam ni znao da moraš imati dozvolu da ukradeš auto...svašta,to u moje vrijeme nije bilo tako...il ukradeš ili ne...kakva dozvola kakvi bakrači...

    3. 9. 2018,   19:53
  • Tooooo careeeeee

    3. 9. 2018,   23:00
  • Svaka ti dala.nisi ni sazrio a već radiš gluposti

    3. 9. 2018,   19:15