Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić iz BiH uhićen s 4,5 kg prokrijumčarene marihuane

Dubrovačka policija uhitila je 23-godišnjeg državljana BiH koji je u Hrvatsku, navodno uz pomoć 27-godišnjakinje iz Dubrovnika, prokrijumčario oko 4,5 kilograma marihuane, doznaje se u policiji.

Mladi krijumčar uhićen je u nedjelju u mjestu Čajkovica kod Dubrovnika kada su ga policajci zatekli s torbom u kojoj se nalazilo oko 4,5 kilograma marihuane, pakirane u devet plastičnih paketića.

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je nezakonito ušao iz BiH brdskim stazama prokrijumčarivši navedenu drogu te da mu je pomagala 27-godišnjakinja iz Dubrovnika, kod koje je pronađena manja količina droge marihuane, izvijestila je policija.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv 27-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem, dok je 23-godišnjak, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

(mz)

Komentari (2)
  • Glupost. Ako je 4.5 kile onda je jasno da je čuvao drogu za svog prijatelja Toma Forda. Bar za to znamo da prolazi bez problema na sudu.

    22. 7. 2019,   12:51
  • Kada će ovi likovi shvatiti da ne možeš dilat s nečim, ako nemaš odobrenje s vrha hranidbenoga lanca.

    22. 7. 2019,   13:55