Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić izazvao sudar: Petero ozlijeđenih, vozačica u bolnici

None Foto: ICV

Dolaskom do raskrižja, gdje promet regulira semafor, vozač (23) je ušao na zeleno svjetlo, i počeo skretati ulijevo. Oduzeo je tada prednost automobilu koji je vozila žena (38)

Petero ljudi ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći u četvrtak navečer u Virovitici, u blizini Plodina. Četvero je lakše, a jedna žena je teže ozlijeđena zbog čega su je zadržali na liječenju u virovitičkoj bolnici.

Prema očevidu nesreću je skrivio 23-godišnji vozač koji je upravljao automobilom virovitičkih registarskih oznaka, krećući se Vukovarskom. Dolaskom do raskrižja, gdje promet regulira semafor, vozač (23) je ušao na zeleno svjetlo, i počeo skretati ulijevo. Oduzeo je tada prednost automobilu koji je vozila žena (38).

U izravnom sudaru vozačica (38) je teško ozlijeđena, dok su dvoje putnika među kojima i 13-godišnje dijete iz njezinog vozila zadobili lakše ozlijede. 

Lakše je ozlijeđen i mladi vozač te putnica iz njegovog automobila. Protiv nesmotrenog (23) vozača policija će podnijeti kaznenu prijavu. 

Vozači nisu konzumirali alkohol. 
 

Komentari (40)
  • pretpostavit ćemo da je mladić vozio Audi, a vozačica Clio

    26. 4. 2019,   08:40
  • A haranga se diže za stariju populaciju glede lječničkog pregleda, ovaj iako mlad nezna propise niti vidi oznake, ali je bitno da se starija populacija tjera na lječnički.

    26. 4. 2019,   09:50
  • Šta nije Mladić u Haagu?

    26. 4. 2019,   08:58