Obavijesti

News

Komentari 2

Mladić koji tvrdi da je nestali Timmothy je bivši zatvorenik

Mladić koji tvrdi da je nestali Timmothy je bivši zatvorenik
1

Brian Michael Rini, 23, rekao je policiji u gradu Newportu u Kentuckyju da je pobjegao otmičarima te da je on Timmothy, koji bi danas imao 14 godina

VIDEO

Osoba koja je tvrdila da je dječak Timmothy Pitzen iz Illinoisa koji je nestao prije osam godina, zapravo je odrasli muškarac i bivši zatvorenik, objavio je FBI.

Brian Michael Rini, 23, rekao je policiji u gradu Newportu u Kentuckyju da je pobjegao otmičarima te da je on Timmothy, koji bi danas imao 14 godina, što je nakratko probudilo nadu da je nestali dječak pronađen, rekao je glasnogovornik FBI-a Todd Lindgren.

Timmothy je zadnji put viđen kada je po njega u školu u zapadnom predgrađu Chicaga Aurori došla majka, koja je ubrzo nakon toga počinila samoubojstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lindgren je rekao da je analiza DNA provedena u Dječjoj bolnici Cincinnati pokazala kako je osoba koja je tvrdila da je Timmothy zapravo Rini, koji je 7. ožujka pušten iz kaznionice Belmont gdje je služio 14-mjesečnu kaznu zbog pljačke i vandalizma.

Priča da je Timmothy možda pronađen proširila se vrlo brzo u srijedu, no policija je bila oprezna tijekom cijele istrage, odbijajući komentirati slučaj sve dok ne bude gotova analiza DNA.

"Policija nije zaboravila, i neće zaboraviti Timmothyja, te se nadamo da ćemo ga jednoga dana vratiti njegovoj obitelji", priopćio je FBI nakon analize. "To, nažalost, neće biti danas."

Pitzen je nestao u svibnju 2011. godine, u dobi od šest godina, nakon što je majka Amy Fry-Pitzen došla po njega u školu i odvela ga u zoološki vrt i vodeni park. Ubrzo nakon toga ubila se u motelskoj sobi ostavivši poruku zbog koje je, prema pisanju medija, dječakov nestanak obavijen tajnom.

"Tim je na sigurnom, s ljudima koji ga vole i koji će se brinuti o njemu", napisala je u poruci koju je objavio ABC7 Chicago. "Nikad ga nećete pronaći".

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović