Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić u pritvoru: Policija kod njega pronašla različite droge

None Foto:

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je osumnjičeni 20-godišnjak na zasad neutvrđeni način, radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine marihuane, gljiva koje sadrže psihoaktivnu tvar psilocibin, drogu MDMA i kokain

Zagrebačka policija kazneno je prijavila i predala pritvorskom nadzorniku 20-godišnjeg mladića, osumnjičenog za preprodaju različitih vrsta droge - marihuane. psihoaktivnih gljiva, MDMA droge i kokaina, priopćeno je u petak iz Policijske uprave zagrebačke.

 Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je osumnjičeni 20-godišnjak na zasad neutvrđeni način, radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine marihuane, gljiva koje sadrže psihoaktivnu tvar psilocibin, drogu MDMA i kokain koju je skrivao u stanu kojim se koristi na području Velike Gorice.

 Sumnja se da je prepakiravao drogu, dogovarao kupoprodaju i prodavao.

 Pretragom stana pronađeno je ukupno 1.468 gram marihuane, 255 komada MDMA tableta, 22 grama kokaina, 181 gram gljiva, 10 plastičnih vrećica za vakumiranje, tri digitalne vage te 950 kuna i 200 eura.

 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu za mladež u Velikoj Gorici, priopćeno je iz PU zagrebačke.

Komentari (5)
  • Blago njima..ja kad trazim nitko nema

    12. 4. 2019,   21:10
  • Tesko je danas biti poduzetnik.

    12. 4. 2019,   19:01
  • mladić je u pritvoru u hagu

    30. 4. 2019,   07:33