Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladiće pronašli mrtve: Ubili par koji se zaljubio u Hrvatskoj

Tinejdžeri, za kojima je kanadska policija tragala nekoliko tjedana nakon što su ih optužili za ubojstvo američko-australskog para koji se upoznao u Hrvatskoj, pronašli su mrtve

Dvojica kanadskih tinejdžera, za kojima je tamošnja policija tragala nekoliko tjedana nakon što su ih optužili za ubojstvo američko-australskog para koji se upoznao u Hrvatskoj, pronađeni su mrtvi u Kanadi, javlja BBC.

Lokalna policija potvrdila je u srijedu popodne da su pronašli tijela Bryera Schmegelskog (18) i Kama McLeoda (19) uz korito rijeke Nelson u provinciji Manitoba. Tijela su našli nekoliko kilometara dalje od njihovog zapaljenog vozila.

Za odbjeglim sumnjivcima tragalo se do sada u pet provincija, a u potrazi su sudjelovali kanadska nacionalna policija, lokalne policijske snage, vojska i lokalne grupe za sigurnost. 

Podsjetimo, Bryer i Kam su ubili Chynnu Deese i njezinog partnera Lucasa Fowlera.

UKRALI IM I NOVAC I DOKUMENTE Zaljubili se u Hrvatskoj: Ubili ih dok su putovali kroz Kanadu

Lucas Fowler bio je strastveni avanturist, putnik i sin jednog od najviše rangiranih ljudi u policiji New South Walesa u Australiji. Chynna Deese bila je studentica iz Sjeverne Karoline u SAD-u. Oni su se upoznali i zaljubili u Hrvatskoj. Još prije par tjedana par je uživao na svom velikom putovanju Kanadom, a onda im se na dalekom sjeveru kanadske Britanske Kolumbije pokvario kombi. 

Brat ubijene Amerikanke otkrio je da je tijelo Chynne Deese toliko unakaženo da je obitelji preporučeno da njen lijes ne bude otvoren na sprovodu. Nagađa se da su ubijeni usred pljačke, s obzirom da su uz novac paru ukradeni i identifikacijski dokumenti. 

Komentari (56)
  • Bože tko piše ove tekstove. 😭

    7. 8. 2019,   22:14
  • Pa šta ako su se upoznali u Hrvatskoj. Mogli su se upoznati i u Amsterdamu,Parizu ili bilo kojem drugom gradu ili državi. Ne kužim.

    7. 8. 2019,   21:54
  • Bitno je napomenuti da su se zaljubili u Hrvatskoj!

    7. 8. 2019,   21:58