Obavijesti

News

Komentari 54

Mladog SDP-ovca žele izbaciti iz stranke jer je glumio Hitlera

Mladog SDP-ovca žele izbaciti iz stranke jer je glumio Hitlera
1

Osim sporne fotografije kojom je, drže u SDP-u, veličao lik i djelo Adolfa Hitlera, Peruničiću se zamjeraju i tvitovi kojima je zagrebački Forum mladih SDP-a znao javno podbadati šefa stranke Davora Bernardića

VIDEO

Aktualni predsjednik zagrebačkog Foruma mladih SDP-a Nikola Peruničić mogao bi skupo platiti objavu fotografije na Facebooku na kojoj 'glumi' Hitlera iz 2012. godine. I zbog koje je Odbor njegove mjesne organizacije SDP-a Trešnjevka Jug donio, kako Peruničić kaže, odluku o njegovu izbacivanju iz SDP-a, javlja Večernji.

Osim sporne fotografije kojom je, drže u SDP-u, veličao lik i djelo Adolfa Hitlera, Peruničiću se zamjeraju i tvitovi kojima je zagrebački Forum mladih SDP-a znao javno podbadati šefa stranke Davora Bernardića. Pogotovo tvit: “Zašto plačeš, ti si slagao listu za Skupštinu” objavljen nakon što je Bernardić na svom Twitteru negodovao zbog zastupnika koji su spasili zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i podržali mu proračun među kojima i HSS-ov Ilija Ćorić. 

Treći razlog zbog kojeg bi Peruničić mogao biti izbačen iz stranke, doznajemo, mail je koji je procurio u medije, a prema kojemu su svi kandidati SDP-a koji su bili na ulaznim mjestima na lokalnim izborima morali na ruke donijeti novac ovisno o listi na kojoj se nalaze, a za što se također optužuje Peruničića. Sve ovo događa se uoči izbora novog vodstva Foruma mladih SDP-a koji se trebaju održati nakon EU izbora. U vrhu SDP-a kažu kako se Peruničić ima pravo žaliti i da će konačnu odluku dati Statutarna komisija. 

– Ako je veličao fašizam, trebalo ga je izbaciti 2012. godine kada je to i objavio – kaže izvor iz vrha SDP-a. 

U obranu Peruničića zbog objave fotografije stao je šef zagrebačkog SDP-a Gordan Maras koji drži da je riječ o mladenačkoj gluposti i lošem humoru. 

– Tko zna, možda na lokalnoj razini nemaju osjećaj za satiru kao na nacionalnoj – kaže Maras očito aludirajući na svojedobnu Bernardićevu snažnu borbu za slobodu satire.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...