Obavijesti

News

Komentari 34

Mobitel se punio pa im zapalio stan: 'Osjetio sam smrad dima'

Mobitel se punio pa im zapalio stan: 'Osjetio sam smrad dima'
1

Srećom, u požaru nije nitko ozlijeđen, a vatrogasci su ga brzo ugasili. Stanar zgrade je rekao kako ga je probudila buka i smrad dima. Do požara je došlo zbog neispravne baterije mobitela na punjaču

VIDEO

Spavao sam, ali me probudila buka. Mislio sam da to turisti galame, ali sam osjetio smrad dima pa sam pogledao kroz balkon i shvatio da je došla hrpa vatrogasaca zbog požara u mojoj zgradi.

Ispričao nam je to jučer stanar u zadarskoj ulici Poljane Plankit, u kojoj je na vrhu zgrade u noći na ponedjeljak izbio požar.

- Požar je vjerojatno uzrokovala neispravna baterija mobitela koji je bio uključen na punjenje - rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

- Nasreću, nitko nije ozlijeđen i brzo su ugasili požar, ali nije mi bilo svejedno čekati u neizvjesnosti - dodao je stanar zgrade. Stan na trećem katu je izgorio, a u vrijeme požara u njemu se nalazila 53-godišnjakinja. Kako doznajemo, vatrogasci su imali problema s prolaskom do mjesta požara na zadarskom poluotoku zbog vozila parkiranih oko zgrade pa zadarska policija moli sve sudionike u prometu da se pridržavaju pravila kako bi žurne službe mogle neometano pružiti pomoć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Apeliramo na sve da se pridržavaju propisa i ne parkiraju na zabranjena mjesta kako bi sve hitne službe mogle pravovremeno pružati pomoć onima kojima je potrebna - rekla je Grbin i istaknula važnost funkcioniranja “hitnog koridora”.
Na požarištu se dežuralo do ranih jutarnjih sati, a tijekom jutra policija je provela očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti požara i visina štete.

- Dojava je stigla dosta kasno. Vatrogasci su došli u najkraćem roku, a vatra je već zahvatila tri prozora. Postojala je velika prijetnja širenja vatre na druge stanove. Vatrogasci su uz pomoć policije ušli u stan. S termokamerama provjerena je razina prisutnosti topline kako ne bi došlo do zapaljenja. Ušli smo i u bočni stan u kojem su se nalazili strani državljani. Njih smo zamolili da se zadrže u drugoj sobi - rekao je zapovjednik JVP-a Zadar Željko Šoša.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović