Obavijesti

News

Komentari 96

"Moderan život daje ženama previše slobodnog vremena"

"Moderan život daje ženama previše slobodnog vremena"
1

ZABORAVILE SU NA ŽENSKE POSLOVE: Etno selo u Crnoj Gori ženama nudi posebnu terapiju kojom će se riješiti 'šopingmanije i modernih zamki društva'...

VIDEO

Suvremena žena za 1050 eura možete ostaviti sav društveni napredak iza sebe i u etno selu u Crnoj Gori otići na 'rehabilitaciju ženske psihe'. 

Naime, novost u ponudi etno sela Montenegro je i 'duhovno čišćenje' od 'raznih modernih zamki društva'. Oni su zaključili da su moderne žene isfrustrirane zbog viška vremena koje im omogućuje moderan način života i rješenje vide u povratku 50 godina u prošlost. Ponudu su detaljno opisali na društvenoj mreži. Naravno, nečija 'genijalna' poslovna ideja, obila im se o glavu i prikupili su gomilu komentara žena koje ne mogu vjerovati da se radi o ozbiljnoj ponudi jedne turističke destinacije.

'Sve više žena ima problema sa psihom'

Novi program osmislili su nakon što su primijetili da 'sve više ženske populacije ima problema sa psihom, nervozom, nesanicom i raznim frustracijama', krivac tome je višak slobodnog vremena koji žene imaju zahvaljujući modernim aparatima, napisali su na svom Facebooku. Kako bi vratile svoj život u balans žene se moraju vratiti 50 godina u prošlost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rad da bi bio adekvatan za ženu mora se naslanjati na rad u društvu koji je bio prisutan prije 50-ak godina, jer su aparati koje su danas prisutni u domaćinstvima u jednu ruku olakšali ženske poslove, a u drugu ruku nekima dale viška slobodnog vremena što ako ga pravilno ne potrošimo stvara razne tjelesne i duhovne bolesti - 'stručno' su objasnili. 

Oslobađaju od šopingmanije i modernih zamki društva

Tako moderne žene, koje se žele rehabilitirati mogu birati program od pet do 15 dana koji će im biti ispunjeni teškim radom i kojeg će masno platiti. Očekuje ih buđenje u zoru i 'rintanje' do navečer, a imaju se priliku upoznati s domaćinstvom, oruđem koje se koristilo za obradu zemlje, posuđem i uređajima koji su se koristili prije pola stoljeća. Uz to imat će 'privilegiju' da svakog dana nose 20 litara vode na leđima 300 metara te će prati rublje ne rijeci i peglati ga peglom na žar. 

- Doslovno ovo se može nazvati i jednom vrstom retreata i poslije 10 dana tretmana žena zadovoljna odlazi par dana u centar na samoj obali jezera gdje se može doći samo čamcem i ostaje dva dana gdje konačno čisti svoj um oslobađa ga šopingmanije, raznih modernih zamki društva i vrednuje svoj život i status u društvu puno bolje - obećava rezultate ekipa etno sela.

Visoku cijenu programa pravdaju time što 'nije lako oživjeti stare stvari i običaje'. 

'Kad dođem možete mi uzeti i pravo glasa'

Posve očekivano, brojne žene nisu odlučile pohrliti u etno selo na rehabilitaciju već su umjesto toga zasule stranicu etno sela negativnim komentarima.

- Tko vas je slagao da je muški šovinizam super ideja za marketing - zanima jednu korisnicu Facebooka, a druga je sarkastično pitala mogu li joj oduzeti pravo glasa kada dođe tamo. 

Inače, etno selo Montenegro organizira i natjecanje u ležanju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda