Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mohammed ima bionički penis i konačno će izgubiti nevinost

None Foto: 24sata

Mohammed Abad iz Škotske je kao dijete u nesreći ostao bez penisa. Sada ima bioničko spolovilo koje radi na pritisak gumba. Napokon je pronašao i ženu za seks

Mohammed Abad (43) iz Edinburgha u Škotskoj u stravičnoj nesreći kao dijete ostao je bez penisa, a kirurzi su mu ugradili napravu od 20 centimetara koja radi pritiskom na gumb kraj testisa. 

Želio ga je isprobati te je konačno dobio priliku. Njegovu želju za seksom ispunit će mu Charlotte Rose (35), koja se inače bori za spolnu slobodu.

Prije tri godine liječnici sa Sveučilišnog koledža u Londonu počeli su s izradom novog penisa uzimajući dijelove kože i sala s njegove ruke. Prošao je stotinu operacija, a novi penis ugradili su u posljednjoj koja je trajala 11 sati.

Abad je objasnio i kako naprava radi. Pritiskom na gumb cjevčice u penisu brzo se napune tekućinom koja se nalazi u malenom spremniku u njegovu trbuhu. Nakon što je gotov, pritiskom na drugi gumb tekućina se vraća u spremnik. 

Dok je imao 6 godina teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u kojoj ga je auto vukao skoro 200 metara. Pretrpio je stravične ozljede genitalija i bedara. Ostao je bez penisa i lijevog testisa, a u dokumentarcu iz 2013. pričao je kako je tada imao ugrađen 6-7 centimetara dug penis kojeg nije osjećao, dok ovaj potpuno osjeća, a liječnici su mu rekli kako mora vježbati. 

Inače, prošle godine su južnoafrički kirurzi prvi put uspješno izveli transplantaciju penisa. Spolni organ transplantirali su 21-godišnjaku nakon što mu je penis amputiran zbog komplikacija nakon obrezivanja.

Komentari (85)
  • Mohammed Abad iz Edinburgha u Škotskoj. Mašala! E, moj Williame Wallace.... za što si se ti borio.....

    6. 1. 2016,   23:46
  • Hoće više on to "odraditi" ?Pa o njemu ste pisali još neki dan !

    6. 1. 2016,   23:27
  • daj zabrij, u nesreći ostaneš bez penisa.... majko mila.... nedaj Boze nikome

    6. 1. 2016,   22:56