Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Moj fićo je bio član obitelji, zašto su ga vandali spalili?

None Foto: Saša Miljević 4

Puljaninu Zvonimiru Rukljaču (86) nije jasno zašto su mu vandali ukrali i zapalili auto koji je smatrao članom obitelji... Vozio ga je puna tri desetljeća

Zvonimiru Rukljaču (86) iz Pule u subotu oko 2.30 ujutro zazvonio je telefon. Policija ga je obavijestila da je njegova 'fiću’, koji je brižno čuvao i vozio čak 31 godinu, nepoznati vandal ukrao, vozio, zabio u stablo te na kraju zapalio.
- Moj 'fićo’ mi je bio kao član obitelji. Bio mi je sve. S njim sam prošao cijelu bivšu državu i nikad se nije ugasio, nikad me nije izdao. Uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu - rekao je potreseni Zvonimir. Ispred parkirališta zgrade, gdje je 'fićo’ godinama imao posebno mjesto, nepoznati ga je vandal obio, vozio po obližnjoj šumi, izudarao te zabio u stablo i zapalio.
- Služio mi je zadnjih godina za vožnju u bolnicu i po lijekove - kaže Zvonimir i pita se zašto su huligani išli baš na njegova 'fiću’.

Komentari (13)
  • Gospodin Zvonimir, ako ga ulove nemate šta izgubit, udarit po g..nu i razbit mu njušku glupu.

    9. 11. 2008,   18:23
  • Vandalizan ispred razuma!!!!! Steta i nakon stete opet steta.

    9. 11. 2008,   18:41
  • Nekome je možda smiješna priča ovog gospodina, ali ja ga potpuno razumijem, a vjerojatno i svi kojima je fićo bio prvo vozilo. To je bio odličan autić pa ga se i ja rado sjećam i požalim što ih više nema. A vandali ko vandali, bez srama, savjesti i osjećaja, glavno da se nešto uništava.

    9. 11. 2008,   18:15