Obavijesti

News

Komentari 108

'Moja kći je bila zaluđena tim klošarom, uvalio joj se u kuću'

'Moja kći je bila zaluđena tim klošarom, uvalio joj se u kuću'
1

Anitu Novoselac (39) u nedjelju ujutro u zagrebačkim Gajnicama na smrt je kuhinjskim nožem izbo njezin dečko Ivan Kralj (36). Nakon zločina, pozvao je Hitnu pomoć...

VIDEO

- U rano nedjeljno jutro moj brat je čuo halabuku iz podrumskog stančića u kojem je živjela moja kći Anita s dečkom Ivanom. S obzirom na to da im to nije bilo prvi puta da se svađaju i da iz stana dopiru povišeni tonovi i vriska, moj brat se nije htio miješati.

- Naime, prije mjesec dana bio je sličan takav bučni “okršaj” pa su Ivan i Anita završili u policiji ujutro, da bi se istu večer ruku pod ruku vratili zajedno u stan iako je njemu, koliko se sjećam, bila izrečena neka mjera zabrane prilaska mojoj kćeri. Inače kćer i dečko skrbe o teško bolesnoj kujici Gizmi, a kako je Anita vikala Gizma! Gizma!, moj brat je pomislio da je pas uginuo.

Pijan je nožem ubio svoju curu (39) pa nazvao Hitnu pomoć
Pijan je nožem ubio svoju curu (39) pa nazvao Hitnu pomoć

- No ubrzo je pred kuću došla policija, a Ivan je bio na dvorištu - ispričala je za Jutarnji list Biserka K., majka Anite Novoselac (39), koju je u nedjelju ujutro izbo na smrt kuhinjskim nožem njezin dečko Ivan Kralj (36). Nakon zločina koji je počinio pod utjecajem alkohola u kupaonici stana u Grintavečkoj ulici u Gajnicama, Kralj je okrenuo 192 te rekao: “Zaklao sam curu koju sam volio”.

Istražiteljima je priznao zločin, ali je rekao navodno da je to učinio nakon što mu je Anita u svađi opsovala mrtvog brata. Sudac istrage odredio mu je pritvor zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i naročito teških okolnosti ubojstva.

Majka ubijene žene ne pronalazi riječi kojima bi se utješila jer, kako kaže, “protiv kćerkine zaluđenosti tim čovjekom, nije mogla nikako”.

- Anita je bila opčinjena Ivanom. Vidjela sam ga tri puta u životu tijekom njihova tri mjeseca suživota. Pa on je bio klošar koji joj se uvalio pod krov, na trpezu, na grbaču. Nakon mog upoznavanja s njim, sjećam se kao danas, pitala sam kćer o njezinoj fasciniranosti njime. Na moje pitanje “Anita, kaj je to?”, znate što mi je rekla? “Majko, stani na loptu.” Anita je odabrala zaljubljenost, poletnost. Ali to nije bila ljubav, o ljubavi tu nema ni govora. Kao par egzistirali su tek tri mjeseca iako njihovo poznanstvo traje dugi niz godina iz kvarta - priča za Jutarnji još Biserka K. koju, tvrdi, policija nije izvijestila o ubojstvu već njezin brat koji stanuje kat iznad kćeri.

Je li okidač za zločin plavuša kojoj je tepao prije ubojstva?

Dan prije ubojstva, dok je Anita Novoselac na Facebooku objavljivala statuse kako 'on pazi na nju i čuva je od sveg zla na svijetu', Ivan je, otprilike u isto vrijeme, na toj društvenoj mreži objavljivao fotografije atraktivne plavuše te joj upućivao komplimente i pozdrave.

Prema kazivanjima susjeda, koje donosi Večernji list, Anitu Novoselac i njezina supruga i ubojicu Ivana Kralja spojila je i ljubav prema njezinoj kujici Gizmi. Njoj se svidjelo to kako se Kralj brine za kujicu, a problemi su počeli nastajati kad su saznali da je Gizma teško bolesna, o čemu svjedoče i objave na Facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava