Obavijesti

News

Komentari 8

Molio sam ih da ostanu kod mene još barem 5 minuta

Molio sam ih da ostanu kod mene još barem 5 minuta
4

Gega Gegić, stric poginule Đurđe (20), posljednji je vidio obitelj prije stravičnog sudara u kojem su poginuli i Anđelko Tunić (26) i 5-omjesečna beba

VIDEO

Kod mene su došli iza 18 sati. Bila je fešta, puna kuća ljudi, spremali smo se gledati utakmicu. Rekao sam sestri: 'Fala ti što si došla. Ostani još barem pet minuta, nije žurba’. Kao da sam imao neki predosjećaj. Trebao sam ih zadržati. Da su ostali, možda bi još bili živi, još u šoku pričao nam je Gega Gegić iz Vrbovca, stric poginule Đurđe (20) i brat Ivane Gegić (51), koja se bori za život u zagrebačkoj bolnici Dubrava.
Kako je objasnio djed vozača Venta Roko Tunić, Sv. Nikola je kod njih veliki praznik pa se uoči svetka ide u posjet rodbini. Anđelko Tunić (26) tako je u srijedu poslijepodne s djedom, suprugom, sinom (3), punicom, šogoricom i njezinom petomjesečnom kćerkicom Anamarijom krenuo u posjet rodbini u Vrbovec i Gračec. Djeda su ostavili kod daljnjeg rođaka u Vrbovcu i otišli kod Ivanina brata. Ostali su kratko jer su planirali posjetiti i Ivaninu sestru Olgu u Gračecu kraj Božjakovine. No nisu stigli. Anđelko je ušao na brzu cestu od Vrbovca prema Zagrebu u suprotni smjer i izazvao tešku prometnu nesreću. Poginuli su Anđelko, Đurđa i njezina beba.
- Bila je tako slatka beba. Stalno se smijala. Svi smo se tako veselili kad su dobili dijete. Još ne mogu vjerovati da ih nema - govorio je Gega kroz suze.
- Profesionalni sam vozač, godinama radim za Čazmatrans i nikako mi nije jasno kako je uspio toliko pogriješiti. Istina je da je znak za Zagreb postavljen na samom skretanju, ali cesta je dobro osvijetljena. Trebao je shvatiti da nešto nije u redu - kaže Gega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"