Obavijesti

News

Komentari 96

Molio za pomoć: Zaskočila ga u krevetu i zarila mu nož u vrat

Molio za pomoć: Zaskočila ga u krevetu i zarila mu nož u vrat
1

Sašu Razstresena (43) iz Osijeka supruga Ivana (39) dvaput je ubola kuhinjskim nožem u vrat dok je ležao. S oštricom u vratu zvonio je susjedima da mu pozovu Hitnu pomoć

VIDEO

Nekolicina ljudi koji su se našli u čekaonici osječke Hitne pomoći u petak popodne ostala je zatečena i šokirana prizorom koji su gledali. U pratnji medicinskih djelatnika i policije u čekaonicu je ušao muškarac koji je u vratu imao zaboden veliki kuhinjski nož.

Pokretanje videa...

02:21

Vrh oštrice noža virio mu je na prednjoj strani vrata, a držak noža jasno se vidio na stražnjoj strani. Krvario je, ali ne previše i bio je posve priseban. Hitno je zbrinut, operiran i zadržan u bolnici na oporavku. Tek kasnije se saznalo da je muškarca u vrat ubola supruga. Radi se, naime, o Saši Razstresenu (43) iz Osijeka, čovjeku koji je dobro poznat u gospodarskim krugovima budući da je bio direktor nekoliko osječkih tvrtki, a posljednje je dvije godine proveo na novom poslu u Hong Kongu.

Supružnici Razstresen u posljednje vrijeme imali su trzavica u braku i zbog stalnih sukobljavanja razmišljali su o rastavi braka. Unatoč nesuglasicama, i dalje su živjeli zajedno u stanu u širem centru grada. Za sada je nepoznato što se među njima događalo proteklog petka i zbog čega je supruga pokušala ubiti Sašu.

Promašila areriju za četiri milimetra

Prema priopćenju koje je na svojim internetskim stranicama objavilo Državno odvjetništvo u Osijeku, njegova supruga Ivana Razstresen (39) uzela je kuhinjski nož i dva puta ga zabila suprugu u vrat dok je on ležao na krevetu, okrenut joj leđima. Čini se da je oba puta uspjela promašiti vratnu arteriju i ubosti ga u meko tkivo. Upravo je zahvaljujući tome čovjek ostao živ. Neslužbeno se doznaje da je, zapravo, promašila arteriju za samo 4 milimetra. S nožem zabodenim u vrat, Saša je ustao s kreveta i krenuo u hodnik zgrade. Putem je ostavljao iza sebe krvave tragove, koji su još vidljivi i na ulaznim vratima njihova stana.

Pozvonio je prvim susjedima, no nikoga nije bilo doma. Sišao je kat niže, pozvonio drugima i jedna vrata su se otvorila.
Šokirana žena zabezeknuto je gledala u nož koji mu viri iz vrata, a on ju je zamolio da nazove Hitnu pomoć, što je ona i učinila. Prema priopćenju DORH-a, život Saše Razstresena spašen je samo zahvaljujući njegovoj prisebnosti i pravodobnoj intervenciji liječnika.

'Ona je bila dominantna u braku'

Supruga Ivana odmah je uhićena i ispitao ju je istražni sudac. Odredio joj je pritvor od trideset dana zbog straha da bi mogla ponovno učiniti nešto slično.

- Oni su u braku nekih 7 ili 8 godina i u njihovu odnosu ona je bila ta koja je dominantna i pomalo agresivna. Ipak, ovakvo nešto nije se moglo očekivati. Ne znam što ju je moglo nagnati na takav čin, posebno zbog toga što on nije bio baš agresivac i ne vjerujem da ju je tukao ili ikako zlostavljao. A, opet, to nikad ne znate. Čuli smo da je on, kad ga je policija ispitivala o događaju, nju htio zaštititi rekavši da se on sam ubo u vrat - kažu prijatelji bračnog para Razstresen, koji su također šokirani ovim događajem i nerado prepričavaju detalje iz njihova privatnog života.

Stan supružnika Razstresen je jučer bio zaključan. U njemu su još tragovi sukoba supružnika i krvi.

Susjedi nisu bili baš raspoloženi za razgovor jer kažu da su bili u dobrim odnosima sa posvađanim supružnicima.
Doznajemo kako Saša i Ivana imaju maloljetno dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa