Obavijesti

News

Komentari 129

Monstrum dobio devet godina: Silovao i podvodio djevojčicu

Monstrum dobio devet godina: Silovao i podvodio djevojčicu
1

Skupljala za maturalac: Nue N. (44) silovao je 13-godišnju djevojčicu i dvije godine je zlostavljao. Tjerao ju je i na prostituciju. Za seks je dobivala od 20 do 70 kuna

VIDEO

Samo se prepusti, bit će ti lakše, manje će boljeti, kazao je Nue N. svojoj 13-godišnjoj žrtvi. Nakon što se djevojčica prestala opirati, silovao ju je.

Bilo je to 27. svibnja 2011. godine u autopraonici na širem području Zagreba gdje su oboje radili. Za prisilni spolni odnos s djetetom i podvođenje monstrum (44) je u srijedu na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu od devet godina zatvora.

Bili smo u vezi. dobrovoljno je spavala sa mnom; branio se Nue N.

Kobnog dana je čekao da ostali zaposlenici praonice odu na pauzu za ručak. Nakon što je ostao nasamo s djevojčicom, prišao joj je i počeo je na silu ljubiti te dirati po spolovilu. Ona se opirala i molila ga da prestane. Nije stao. Sljedeća dva tjedna više puta ponovno ju je seksualno iskoristio u prostorijama autopraonice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ubit ću te ako ikome kažeš za ovo - zaprijetio joj je čvrsto je držeći za vrat kao da će je udaviti. Nastavio ju je seksualno zlostavljati gotovo do njezine 15. godine. U ljeto 2012. godine, kad je djevojčica imala 14 godina, počeo ju je i podvoditi drugim muškarcima.

- Prema optužnici to ste učinili najmanje četiri puta, no prema iskazu djevojčice, toga je bilo i više - kazala je sutkinja Sanja Mazalin.

Tvrdite da ste u vezi, a ne znate u koju školu ide; sutkinja Sanja Mazalin

Za seks s drugim muškarcima Nue joj je davao od 20 do 70 kuna, a nesretna djevojčica poslije je priznala istražiteljima da joj je novac trebao za maturalac. Prostituirala se u više stanova u Zagrebu, u autopraonici u kojoj je radila te u automobilima. Jednom prilikom morala je spavati s trojicom mladića.

Zlostavljanje bi vjerojatno trajalo i dulje da je policija u listopadu 2013. godine nije zatekla u automobilu sa starijim muškarcem. Nakon privođenja povjerila im se kako je sve krenulo te što je dvije godine proživljavala. Muškarac se na sudu pokušao obraniti tvrdeći da je s djevojčicom bio u ljubavnoj vezi te da je ona s njim dobrovoljno spavala. Sud mu to nije povjerovao.

- Niste znali koju školu ona pohađa, čak ni koji je razred. Morali ste znati da je djevojčica maloljetna jer vam je to sama rekla - kazala je sutkinja obrazlažući presudu. 

Nue N. je već dvaput pravomoćno osuđivan zbog šverca ljudi, u Zagrebu na šest mjeseci te u Puli na godinu i devet mjeseci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.