Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Monstrum iz Rijeke: Tjerao je kćer da ga oralno zadovoljava

None Foto: Thinkstock

Riječko Županijsko državno odvjetništvo tereti muškarca za sedam kaznenih djela od kojih su dva rodoskvrnuća, teška djela protiv spolne slobode, bludne radnje te nasilje u obitelji

Suđenje 56-godišnjaku koji je svoju kćer, danas 33-godišnjakinju, godinama zlostavljao fizički i seksualno, započet će sredinom ožujka. Tužiteljstvo je zbog zaštite žrtve odlučilo da suđenje bude zatvoreno za javnost, a istraga tajna. 

UŽAS U RIJECI Riječki monstrum: Godinama je silovao i zlostavljao svoju kćer

Osumnjičeni je krajem travnja prošle godine smješten u riječki zatvor, a istraga je potvrdila da je djevojka bila žrtva svog oca od 2010. godine. Izvori bliski slučaju potvrdili su za Novi list da se dio kaznenih djela dogodio 2016. godine u stanu u kojem su oboje živjeli. 

U jednom je slučaju osumnjičeni zahtijevao da se žrtva upusti s njime u oralno zadovoljavanje, a kad je to odbila, zaprijetio joj je da ju neće puštati iz stana i sobe. Iskoristio je njen strah i osjećaj nemoći zbog dugotrajnog psihičkog i fizičkog zlostavljanja, radi kojeg pati od depresije, te ju silovao. 

Samo zbog tog djela prijeti mu kazna zatvora od tri do 15 godina

Komentari (93)
  • 3 - 15 g. zatvora..??????? valjda 300-500.?

    27. 2. 2018,   11:58
  • E jadne li zemlje i zakonodavca koji za ovakva zlodjela presudjuje ovako nisku kaznu!

    27. 2. 2018,   12:01
  • Stigli internet ratnici i suci koji bi ga vješali za muda, vješali, metkom, a upravo takvi koji se ovdje prijete, da vide neko zlostavljanje na cesti, ni prstom ne bi maknuli...Zatvoriti oči pred tuđom nesrećom, rugati se i ogovarati, to je način kad se dupe digne ispred kompa.U ovom trenutku vjerojatno nekoliko gadova očeva ili djedova zlostavlja svoje ili tuđe dijete, i velika je šansa da se to nikada neće otkriti.Žrtve i njihova obitelj su svjesni da im ne gine doživotno izrugivanje, podcjenjivanje, podsmjehivanje...Garantiram da im ruku ne bi pružio nitko od ovih ovdje internetskih seratora, spasitelja nezaštićenih i ugroženih...

    27. 2. 2018,   12:42