Obavijesti

News

Komentari 195

Monstrumi: Krvnički ga udarali i tjerali da ih oralno zadovolji

Monstrumi: Krvnički ga udarali i tjerali da ih oralno zadovolji
5

V.Š., H.A. i I.Đ. namamili su mladića (23) iz okolice Lukovdola u auto. Tukli su ga bez povoda. Kada je izgubio svijest mislili su da je umro i htjeli ga baciti u rijeku

VIDEO

Okrutno iživljavanje i premlaćivanje 23-godišnjeg mladića iz okolice Lukovdola lani na Božić je zgrozilo mještane Gorskog kotara i šire. R.T. je s teškim ozljedama završio u riječkom KBC-u, gdje ga ni majka ni otac nisu prepoznali.

Trojica razularenih nasilnika V.Š. (22) iz Lučica, H.A. (25) iz Dedina i I.Đ. (24) iz Glavice kod Bosiljeva završili su iza rešetaka riječkog zatvora gdje se još nalaze zbog mučnog maltretiranja mladića R.T.

Ročište protiv trojice nasilnika bilo je danas u 14 sati na riječkom Općinskom sudu. 

romi

Nasilnicima, koji sve negiraju, se sudi za protupravno oduzimanje slobode, prisilu na spolni odnošaj te nanošenje teških ozljeda uz ozbiljne prijetnje.

Obitelj pretučenog mladića i on sam, kako kažu, žive u strahu od novih napada.

- V.Š. je ranije bio u vezi sa sadašnjom curom moga sina. Ne znam kako i čime ga je ta djevojka privukla. Oni sada žive zajedno kod njezine sestre u Brodu na Kupi - priča majka (52) pretučenog R.T.

Bio je Badnjak. R.T. i djevojka su oko ponoći otišli njezinoj majci nedaleko od Delnica da joj čestitaju Božić. Tamo se pojavio i djevojčin bivši dečko V.Š. s dvojicom prijatelja, H.A. i I.Đ. Namamili su ga da pođe s njima. Ne sluteći ništa, R.T. je ušao u Golf kojeg je vozio jedan od nasilnika. Najprije su svratili do benzinske pumpe u Delnicama gdje su natočili 100 kuna goriva. Pobjegli su ne plativši račun. Potom su nakon ispijenog piva kod prijatelja na Pilani krenuli prema Brodu na Kupi.

- Rekli su da idu obaviti malu nuždu. Čim smo izašli iz Golfa bez riječi su me počeli udarati. Bježao sam, ali nisam uspio. Uhvatili su me i na silu ugurali u auto. Vikao sam da me puste, međutim, iz Broda na Kupi su nastavili prečicom uz rijeku Kupu rema Brod Moravicama. Svako toliko su se zaustavili i bez riječi me samo tukli - prisjeća se R.T. te kobne večeri.

romi

Do Brod Moravica se je, kaže, onesvijestio od njihovih udaraca pa su ga se htjeli riješiti bacanjem u rijeku.

- Ubili smo ga. Mislim da je mrtav. Najbolje da ga izbacimo iz auta i bacimo u Kupu - dolazeći k svijesti čuo je prestravljeni mladić što govori V.Š., inače bivši dečko njegove djevojke. Od sigurne smrti u rijeci R.T. je spasio samo njegov bolni jauk i davanje znakova života pa su odustali ubrzo od suludog nauma.

- Zaustavili su se i počeli polijevati pivom da me osvijeste. Najednom se V.Š. počeo svlačiti i rekao: "Sve što ti moja bivša, a sada tvoja cura s kojom si se spetljao, radi u seksu sada ćeš ti raditi meni". Izvadio je spolovilo i rekao: "E sada mi moraš po... k....". Nisam pristajao na to. U to su H.A. i I.Đ. otkopčali šliceve na hlačama te izvadili spolovila sileći me sva trojica da ih oralno zadovoljim. Nisam to htio. Počeo sam plakati. Nastavili su me tući. V.Š. me je uhvatio za glavu i naguravao je među noge na spolovilo. Torturala je trajala 15 minuta - prepričava nam preplašeni R.T..

Kasnije su ga odvezli u kuću gdje žive njihovi poznanici. Tamo su pokušali prikriti tragove brutalnog nasilja ispirući mu krv s lica i odjeće pretučenog. Bio je potpuno izbezumljen i onemoćao od brutalne turture trojice agresivaca.

Zaprijetili su mu da policiji ništa ne smije prijaviti. Brutalno premlaćeni R.T. je s potresom mozga i napuknutom čeljusti prvo završio na Hitnoj u Delnicama, a potom u riječkom KBC-u na Sušaku.    

jesen

 

Iživljavali se nad mladićem zbog njegove cure     

Pretučeni R.T. se boji što će se desiti kada njegovi zlostavljači izađu iz zatvora.

- Povod svega je ljubomora V.Š. jer ga je ostavila djevojka koja je sada sa mnom. Zaprijetili su mi da se moram maknuti od moje cure jer da će biti problema - kaže nam R.T.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori