Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Morala sam šutjeti dok je suprug silovao našu kćer"

None Foto: Marina Borovac/VL

Monstrum je silovao svoju kćer (15) u istom krevetu u kojem je spavao sa suprugom. Nekad je silovao kćerku i ljubio ženu u isto vrijeme...

Majka petero djece, koja je godinu i pol gledala kako joj suprug siluje najstariju kći (15) i o tome šutjela, progovorila je za Večernji list. Kako priča, sve je počelo 02. siječnja 2006. godine kada je suprug prvi put napao 13-godišnju djevojčicu. Tada su živjeli u kući sa suprugovom majkom, polubratom, dvije bake i djedom. Muž ju je navečer, dok su mlađa djeca spavala, zaključao u sobu i dograbio se najstarijeg djeteta. Kaže da je čula djevojčicu kako plače, a ništa nije mogla. Nitko od ukućana, tvrdi, nije se obazirao na vrištanje djevojčice koje je trajalo do jutra.
Silovanja se nastavila i kada se obitelj preselila. Trojica sinova spavala su u jednoj, dvije kćerke u drugoj, a supružnici u trećoj sobi. Uvečer bi otac rekao ženi da mu dovede djevojčicu sobu, zatim bi je polegao u bračni krevet i silovao. Supruga je bila u toj istoj postelji cijelo vrijeme. Morala je ležati i šutjeti. Jednom je čak, silovao kćer i u isto vrijeme ljubio majku. Supruga je napokon prijavila 24. srpnja prošle godine. Policija ga je privela, a Centar za socijalnu skrb oduzeo im djecu. Majka ih od tada nije vidjela jer joj je sud to zabranio. Djecu su dali na udomljenje.
Supruga monstruma sud je osudio na čak 27 godina zatvora što je najveća kazna u Hrvatskoj za silovanje svog djeteta.

Komentari (81)
  • to bi napravio samo preko mene mrtve...nema te sile koja bi bila jača u takvoj situaciji.

    9. 9. 2019,   20:56
  • katastrofa! monstrumi! i nju treba kazniti! zatvor nije kazna za takvog monstruma! treba njega mučiti! sirota djeca koje traume su preživjela treba s tim živjeti!

    15. 2. 2008,   09:43
  • Čula je kćerku kako plače, a ništa nije mogla?!? Ma nemoj ! Pa mogla ga je zatući na mrtvo. Ali, to će ipak napraviti zatvorska ekipa - poznato je da tam najgore prolaze pedofili i silovatelji, a ovaj smrad je i jedno i drugo.

    15. 2. 2008,   09:44