Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Moramo rezati troškove, inače ćemo dobiti mail iz Bruxellesa'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Moramo kresati troškove, jer u suprotnom ćemo dobiti mail iz Bruxellesa i morat ćemo to napraviti po naputku, pa je bolje da to napravimo sami, kaže Bandić

Moramo kresati troškove, jer u suprotnom ćemo dobiti mail iz Bruxellesa, onda ćemo to morati napraviti po naputku, pa je bolje da to napravimo sami. Ovi u Vladi će to morati napraviti po naputku iz Bruxellesa. Doći će mail iz Bruxellesa, pa će to morati napraviti kao što su to napravili Španjolci, Portugalci, Grci, Talijani zadnji, i to nas čeka, rekao je u petak zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, piše Media Servis. Bandić, naime ustraje na odluci da se novac uštedi na plaćama iz gradskog proračuna koje bi se trebale rezati 4 do 15 posto.

Bandić je također u petak ponovio i kako je važno da se što prije izgradi Centar za gospodarenje otpadom.

Komentari (103)
  • Koji je ovo lažljivi manipulator, što ne objavi iznose plaća u Holdingu a osobito plaće tzv. "Pročelnika" najgorih hohštaplera koje je ikada Zagreb imao u Poglavarstvu grada. Svi ti ruralni likovi razvili su najgoru koruptivnu mrežu lopovluka ,namještanje poslova, preplaćivanje poslova nekoliko puta, naručivanje izrada svih mogućih studija koje se plaćaju i po nekoliko stotina tisuća kuna ,a na vrhu koruptivne piramide sjedi "Veliki Manipulator" koji distribuira "poslove" kao prometnik na ranžirnom kolodvoru !!!...

    2. 8. 2014,   07:08
  • U ludoj državi ( HR ) radnik radi na minimalcu ( cca 3000 kn ) i mora zaraditi za državne pacove 7000 kn kolika je njihova plaća!!! A više pacova nego radnika! ( zato normalni bježe van ) Sam matan Miki nikada nije zaradio lipice već je cijeli život na državnoj pipici ( a došao u ZG metodom greške )

    2. 8. 2014,   06:53
  • Kako se meni cini Zagreb i dobar dio RH je postao Bosanska prcija nije mi nikako jasno da jedan Bandic sa takvim niskim IQ mogao postati gradonacelnikom grada Zagreba!!!

    2. 8. 2014,   10:31