Obavijesti

News

Komentari 31

Morski pas odgrizao joj nogu: 'Tata ga je istukao i spasio me'

Morski pas odgrizao joj nogu: 'Tata ga je istukao i spasio me'
1

Paige (17) je ostala bez noge. Uspjela je preživjeti napad zahvaljujući njezinom hrabrom ocu vatrogascu. On je vidio da je oko Paige more krvavo i krenuo brzo prema njoj

VIDEO

Paige Winter (17) preživjela je napad morskog psa dok je s obitelji bila na kupanju u parku Fort Macon u Sjevernoj Karolini. Mjesec dana je bila u bolnici, a liječnici su joj ranjenu nogu morali amputirati. 

Dok je izlazila iz bolnice, Paige se smiješila i vježbala hodati s protezom. 

- Neću reći da je vrijedilo, ali sam više nego sretna. Nevjerojatno je da opet vidim svoje prijatelje i obitelj - rekla je WTDV-u, prenosi Mirror. Dodala je kako ju sve to pokreće i pomaže u njezinom ozdravljenju. 

Ispričala je i kako ju je morski pas napao. Isprva nije ni mogla razaznati što to dolazi prema njoj. 

- Onda je samo počelo. Kao kad pas zgrabi uže i cijelim tijelom ga poteže. Sjećam se da sam u jednom trenutku odustala, ali onda sam pomislila: "Ne, čekaj malo, ne mogu to napraviti. To nije opcija" - ispričala je Paige. 

Njezino tijelo bilo je u šoku i ništa nije osjećala. Uspjela je preživjeti napad zahvaljujući njezinom hrabrom ocu vatrogascu. On je vidio da je oko Paige more krvavo i krenuo brzo prema njoj. Vidio je morskog psa. 

- Zgrabio sam Paige lijevom rukom i počeo ju vaditi iz mora. Kako sam ju vadio van, tako je morski pas krenuo za njom. Bio je to veliki morski pas - ispričao je njezin otac. 

- Odmah sam ga krenuo udarati. Mislim da sam ga udario pet puta, ali možda je bilo dva ili tri, ne znam. Znam samo da sam ga udarao i to gdje god sam stigao - rekao je. Kada je otjerao morskog psa, odveo je kćer na obalu, a zatim i u bolnicu. 

- Vidio sam da je šteta velika i bilo je jako loše. Zabrinuo sam se. Slušao sam sve što mi je imala za reći, samo sam pokušavao upiti sve njezine pokrete - rekao je. 

Iako je prošla traumatično iskustvo, Paige tvrdi da morski psi nisu zli i da je njezina nesreća tek to - nesreća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa