Obavijesti

News

Komentari 46

I Živi zid će predati kaznenu prijavu protiv Ivice Kirina...

I Živi  zid će predati kaznenu prijavu protiv Ivice Kirina...
4

Ivica Kirin nedavno je, govoreći o slučaju misteriozne smrti Siniše Palma, pročelnika za financije i gospodarstvo, rekao kako nitko nije primijetio nestanak gotovo 17 milijuna kuna iz gradske blagajne

VIDEO

Gradski vijećnik Virovitice Darko Lešković (Most) i politički tajnik Nikola Grmoja u utorak su Općinskom državnom odvjetništvu predali kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Ivice Kirina zbog sumnje da je bio pomagač u teškoj krađi i pronevjeri.

[UŽIVO] Gradski vijećnik grada Virovitice Darko Lešković (Most) i politički tajnik Nikola Grmoja u Općinskom državnom odvjetništvu predaju kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Ivice Kirina zbog sumnje u pomaganje u počinjenju kaznenog djela teške krađe i pronevjere.

Objavljuje MOST nezavisnih lista u Utorak, 18. lipnja 2019.

Podsjećamo, Ivica Kirin nedavno je, govoreći o slučaju misteriozne smrte Siniše Palma, pročelnika za financije i gospodarstvo, rekao kako nitko nije primijetio nestanak gotovo 17 milijuna kuna iz gradske blagajne.

Palm je nestao 31. svibnja, pronašli su ga 3. lipnja. Gradonačelnik Ivica Kirin, prije službene vijesti o smrti pročelnika, objavio je kako je gradskom proračunu tijekom više godina nanesena milijunska šteta i optužio je Palma da je bio ovisnik o kockanju.

 I Živi zid predaje kaznenu prijavu

Imamo informaciju da je Općinsko državno odvjetništvo iz Virovitice odbilo zaprimiti prijavu vezano uz nestanak novca i smrt bivšeg pročelnika Siniše Palma, a nije nam poznat ni sadržaj one koju je podnio gradonačelnik Ivica Kirin, stoga mi u srijedu u Zagrebu u Gajevoj podnosimo kaznenu prijavu – kazao je u utorak ispred Gradske uprave u Virovitici, predsjednik Živog zida, Vilibor Sinčić.

- Treba se razriješiti tko je sve imao pristup novcu. Dinamiku podizanja i tko je nalogodavac. Kako državno odvjetništvo radi na „poguranac“, a ne kako bi kao nezavisno tijelo trebalo, u prijavi će se inzistirati da se ispitaju i sve okolnosti oko uzroka smrti, jer građani ove zemlje trebaju imati dostupna i prava saznanja o novcu koji se troši. Isto tako se postavlja pitanje što je radila interna kontrola, ali i Državna revizija - kazao je Tihomir Lukanić, politički tajnik stranke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava