Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Most stavio pa povukao veto: Marić ipak ministar financija?

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zbog toga je HDZ u srijedu navečer sazvao hitan sastanak u središnjici stranke. Na sastanak su došli i Tomislav Karamarko, Božo Petrov i Tihomir Orešković

Zdravko Marić, bivši državni tajnik Ministarstva financija, a sada izvršni direktor u Agrokoru, jedno vrijeme u srijedu navečer više nije bio siguran kandidat za ministra financija. Naime, kako doznaje Jutarnji list, Most je u srijedu u večernjim satima stavio veto na Marićevu kandidaturu.

Zbog toga je HDZ u srijedu navečer sazvao hitan sastanak u središnjici stranke. Na sastanku su navodno bili predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, čelnik Mosta Božo Petrov i mandatar Tihomir Orešković, a nešto prije 18 sati u stranci su se počeli okupljati istaknuti HDZ-ovci. Među ostalim, viđeni su da dolaze u stranku Tomislav Ćorić i Ante Ćorušić.

Ipak, nakon sastanka doznalo se da je Most povukao svoj veto na Marića, te je izgledno da će on ipak biti novi ministar financija.

Komentari (188)
  • Iz Agrokora ,na mjesto ministra financija.Pa mogli su odmah staviti Todorića za mandatara i neka sam donosi zakone koji mu odgovaraju da se skrati farsa.

    20. 1. 2016,   22:49
  • Eto i službeno smo bankarska i masonska prčija. Fuj! Bolje bi nam bilo da su nas Srbi porobili prije 20 godina nego iz godine u godinu gledati veleizdajnike što su napravili od nekoć perspektivne zemlje!

    20. 1. 2016,   23:16
  • I za ministra turizma MOST ima zamjerke . Čovjek bez ijednog dana u turizmu ??

    20. 1. 2016,   22:29