Obavijesti

News

Komentari 60

'Mostov amandman o plaćama je populizam, protiv sam toga'

'Mostov amandman o plaćama je populizam, protiv sam toga'
1

Ja sam protiv demagogije i populizma. Mislim da je prirodno ako neke stranke žele podnijeti amandman, na to imaju pravo. Ja sam protiv tog amandmana - rekao je Plenković...

VIDEO

Nakon što se Most izjasnio protiv povećanja plaća dužnosnicima, premijer Andrej Plenković o njihovom amandmanu rekao je: 

- Ja ću bit jasan i čvrst, ja sam protiv demagogije i populizma. Mislim da je prirodno ako neke stranke žele podnijeti amandman, na to imaju pravo. Ja sam protiv tog amandmana - rekao je Plenković, javlja N1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:16

- Porezna reforma je cjelovita. HDZ nije dobio apsolutnu vlast, dobio je 61 mandat, kad pregovaramo s partnerima i uvažavamo stavove pojedinih resornih ministarstava, od ukupnog paketa smo napravili određene modifikacije kako bismo pokazali socijalnu komponentu Vlade. Radimo na ispunjavanju onoga što smo obećali, a kako ćemo ostvarivati te ciljeve, ovisit će o ukupnom gospodarskom rastu koji će se ostvariti - istaknuo je Plenković.

Dodao je da je Most prihvatio cijeli paket porezne reforme, koji je ministar financija Zdravko Marić predstavio i Mostu i klubu nacionalnih manjina i HDZ-a:

- Ona je bitan poticaj za gospodarski rast u Republici Hrvatskoj. Most je imao svoje ideje, a s ovakvim kompromisom uspjeli smo u cijelosti približiti i naše ideje i ideje Mosta. Ova će reforma doživjeti potporu - rekao je premijer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca